• 瀏覽: 45,190
  • 回覆: 490
  • 追帖: 3
+22
哩次要支持蔣議員

汶萊惡法後來點收科話?有冇師兄知?

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:58 PM 發表

從來冇~
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-38400762
有D基督教教會已經因為這個問題,已分裂成兩個教會了!

C 勿插得多會失禁架  該煨囉

兩個都女,如愛上對方是否玩雙菊?

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2019-7-19 05:53 PM 發表
黃絲不嬲多屎忽鬼同豆腐婆
民賤同男屍都唔少

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:48 PM 發表
民陣召集人岑子杰及議員陳志全到平機會請願,譴責民建聯議員蔣麗芸歧視同性戀者。

岑子杰、陳志全及約十名同志團體代表到平機會請願,岑子杰指,蔣麗芸早前於社交網站上傳一段影片,指控他刻意隱瞞性傾向,破壞社會風氣,更呼籲網民廣傳片段,蔣麗芸後來把影片刪除。岑子杰指自己公開性傾向多時,批評蔣麗芸藉恐同言論,企圖攻擊反對修訂《逃犯條例》的行動。

我以為只有冇文化冇教養冇老帽教既畜牲先會歧視同性戀 ...
走後門喺一個異常壞習慣喎 !!

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:48 PM 發表
民陣召集人岑子杰及議員陳志全到平機會請願,譴責民建聯議員蔣麗芸歧視同性戀者。

岑子杰、陳志全及約十名同志團體代表到平機會請願,岑子杰指,蔣麗芸早前於社交網站上傳一段影片,指控他刻意隱瞞性傾向,破壞社會風氣,更呼籲網民廣傳片段,蔣麗芸後來把影片刪除。岑子杰指自己公開性傾向多時,批評蔣麗芸藉恐同言論,企圖攻擊反對修訂《逃犯條例》的行動。

我以為只有冇文化冇教養冇老帽教既畜牲先會歧視同性戀 ...
蔣麗芸真係低能無極限, 我好懷疑佢係唔係奸細, 次次講錯野, 連呢d基本政治正確都唔識? 

利申:  支持人地吊屎忽, 只要唔好影響到我就得啦

人哋唔喜歡基佬、豆腐婆關你L事咩!咁L樣又話歧視!日日都好L多嘢歧視、平機會多L謝你。有嘢唔做玩屎忽、正一搞屎棍!

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-7-19 07:24 PM 發表

我揾錢唔小,職位唔低,不過我係鍾意歧視屎忽鬼同豆腐婆呀?你吹呀?
我揾錢少,職位亦低,不過我係鍾意歧視屎忽鬼同豆腐婆呀?你吹呀?

引用:
原帖由 ~狐獅虎~ 於 2019-7-19 05:56 PM 發表
我都唔歡迎同性戀, 呢啲係我嘅個人言論自由,而且立場非常中立

如果反對我嘅話就係立場偏頗
嘩 ! 好有泛民 風格 !😂😜

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-7-19 07:24 PM 發表

係香港
岐視同性戀絕無犯法
唔信問下天主教
香港並未就性傾向歧視條例立法,所以我很想知道平機會是否接受佢兩個投訴

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2019-7-19 05:50 PM 發表
耶教都歧視同性戀啦
從新聞得悉好多神父搞男孩

問過耶穌末啊死基佬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]