• 瀏覽: 45,103
  • 回覆: 490
  • 追帖: 3
+22
犯民無一個係稍為正常少少嘅

引用:
原帖由 Unknown79 於 2019-7-20 04:25 發表
犯民無一個係稍為正常少少嘅
有呀!見錢眼開....做漢奸都制......

引用:
原帖由 tuenmunchan2000 於 2019-7-19 05:54 PM 發表
我不歡迎同性戀,是我的自由。
你又講得好似有D道理,佢地唔like邊個,就唱衰人地,要人落台,係佢地自由,同一道理下,你有你自由做一些唔like同性戀嘅行為,對嗎?

最憎屎忽鬼!屎忽鬼!最憎屎忽鬼!屎忽鬼!最憎屎忽鬼!屎忽鬼!

蔣麗芸收皮啦

係咪要隻秋呀   

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:48 PM 發表
民陣召集人岑子杰及議員陳志全到平機會請願,譴責民建聯議員蔣麗芸歧視同性戀者。

岑子杰、陳志全及約十名同志團體代表到平機會請願,岑子杰指,蔣麗芸早前於社交網站上傳一段影片,指控他刻意隱瞞性傾向,破壞社會風氣,更呼籲網民廣傳片段,蔣麗芸後來把影片刪除。岑子杰指自己公開性傾向多時,批評蔣麗芸藉恐同言論,企圖攻擊反對修訂《逃犯條例》的行動。

我以為只有冇文化冇教養冇老帽教既畜牲先會歧視同性戀 ...
屎忽鬼就係屎忽鬼 講句野都屎忽過人 肉9酸

引用:
原帖由 qk918 於 2019-7-20 05:01 AM 發表

你又講得好似有D道理,佢地唔like邊個,就唱衰人地,要人落台,係佢地自由,同一道理下,你有你自由做一些唔like同性戀嘅行為,對嗎?
全部王屍都係甘架拉 無藥可救

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:48 PM 發表
民陣召集人岑子杰及議員陳志全到平機會請願,譴責民建聯議員蔣麗芸歧視同性戀者。

岑子杰、陳志全及約十名同志團體代表到平機會請願,岑子杰指,蔣麗芸早前於社交網站上傳一段影片,指控他刻意隱瞞性傾向,破壞社會風氣,更呼籲網民廣傳片段,蔣麗芸後來把影片刪除。岑子杰指自己公開性傾向多時,批評蔣麗芸藉恐同言論,企圖攻擊反對修訂《逃犯條例》的行動。

支持元秋

引用:

遲d班飯民d人要人獸交

你都要認同

如果唔係你就 歧視佢地 哈哈

引用:

走後門呢一個陋習,
喺好多正常國度,
都喺不受歡迎啦 !!

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2019-7-20 02:45 AM 發表
唔鐘意基佬都唔俾講
如果性傾向歧視條例立咗法,真係唔俾講,否則就告歧視

引用:

莫非樓主又係

屎忽鬼,食屎啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]