• 瀏覽: 45,185
  • 回覆: 490
  • 追帖: 3
+22
教會都歧視死同性戀啦!樓主選擇性話蔣女人做咩?

引用:
原帖由 ypcathychung 於 2019-7-19 06:17 PM 發表

樓主你好,我不反對其他人同性戀,這是他個人選擇,但為什麼要迫我接受?唔接受就是歧視?我只是堅守自己信念,並不是偽君子吧。
要去平基會投訢基佬基婆歧視我反對同性戀!

菊花變出菊花全……人人話那阿全菊花變

呢個阿姐出少句聲當幫下自己啦

咁L玻璃心就做翻個正常人啦死基佬。

兩個屎忽鬼互插啦

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:58 PM 發表

從來冇~
https://www.bbc.com/zhongwen/trad/chinese-news-38400762
好多神父鐘意屌靚仔屎忽

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 06:01 PM 發表

廢話之最~
你有唔歡迎既自由, 點解同性戀冇同性戀既自由?
如果你真係響往自由社會, 就不應干涉甚至歧視其他人既性取向
否則你只係一名偽君子
憎鳩屎忽鬼都冇自由?唔係咁撚惡吓嘩?

引用:
原帖由 春天外圍的手背 於 2019-7-19 11:53 PM 發表
兩個屎忽鬼互插啦
雙頭撚每人一邊唔使爭,絕對岩佢哋用

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:48 PM 發表
民陣召集人岑子杰及議員陳志全到平機會請願,譴責民建聯議員蔣麗芸歧視同性戀者。

岑子杰、陳志全及約十名同志團體代表到平機會請願,岑子杰指,蔣麗芸早前於社交網站上傳一段影片,指控他刻意隱瞞性傾向,破壞社會風氣,更呼籲網民廣傳片段,蔣麗芸後來把影片刪除。岑子杰指自己公開性傾向多時,批評蔣麗芸藉恐同言論,企圖攻擊反對修訂《逃犯條例》的行動。

我以為只有冇文化冇教養冇老帽教既畜牲先會歧視同性戀 ...
我唔會岐視基佬,我係睇唔起啲搞屎棍啫,我仲鐘意睇lesbian AV添,不過千祈唔好係仆街豆腐屍就得啦

我唔歧視同性戀,但歧視同性戀政棍

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2019-7-19 08:46 PM 發表

佢可能為討好支持者,接受同性戀,其實好多神父係gay.
日軍似係O多啲

引用:
原帖由 andy368 於 2019-7-19 09:00 PM 發表
我最L憎基佬基婆
我冇憎過鄧達志張國榮,我係憎岑子杰陳志全何韻詩哩類仆街啫!

屎忽鬼閂埋門玩,關我地鬼事咩,係要大開中門,比人睇,人地唔中意睇又話歧視你啲屎忽鬼,

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]