• 瀏覽: 45,156
  • 回覆: 490
  • 追帖: 3
+22
屎忽赤赤痛!

引用:
原帖由 k808964 於 2019-7-19 09:46 PM 發表

上帝耶穌既話都可以改?
佢地既世界觀,
耶蘇都係吊屎忽

提醒:肛交會染愛滋

想唔被人岐視就唔好做屎忽鬼啦!

引用:
原帖由 annabb 於 2019-7-19 09:08 PM 發表

合法同歧視法,係兩樣野。
合法唔代表其他人唔會歧視你,除非有同志歧視法。
請自行Google,拗黎無謂。

睇基民唔順眼沒有自由架咩?我係睇基民唔順眼,相信大部分人都睇基民唔順眼,吹咩。

我唔歧視同性戀,我只歧視岑及陳,佢兩個外型奇醜,係佢老母做得賤野多,生個仔都基因出錯,集醜、賤、蠢、柒、弱、廢於一身。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-7-19 10:20 PM 發表
想唔被人岐視就唔好做屎忽鬼啦!
剩係入屎忽嗰吓....會傳愛滋病....已值得我歧視基佬,D屎忽鬼唔好講到咁清高!

引用:
原帖由 blackcurrent123 於 2019-7-19 09:10 PM 發表

如你所言同性戀合法化係會制造人治大於法治,同性嘅可以用個人感覺去告人歧視,可以自行批判他人是否歧視自己令人身陷法網,好危險,由期係權力落喺D鍾意玩嘢嘅人手上。 ...
合法既定義影響深遠。歧視法已經經常被利用令正常人遇到嘛煩。但有幾多人夠膽同個官講,你歧視我係正常人牙。

無計啦, 全能全知嘅神都唔容許, 仲有邊個會撐? 會畀雷劈畀火燒畀水浸呀

又民主又話自由,人地持相反意見唔得咩! 死he he

其實姓岑,有乜資格去反對修例?

他只係一名同性戀和召集人,根本代表不到全港人。

佢不是議會人仕,有乜資格和權能,去影響政府運作。

佢根本,其實似個吸毒者,酗酒,濫藥死道友咁款,完全沒有公信力可而。

不知所謂,影衰彩虹之光,同性戀歷代都是禍端之源⋯⋯岑生菊花全不是想拿獎狀表揚呀

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-19 05:48 PM 發表
岑子杰陳志全譴責蔣麗芸歧視同志 https://n2.hk/d/images/discuss_style/emailtofriend3.gif
民陣召集人岑子杰及議員陳志全到平機會請願,譴責民建聯議員蔣麗芸歧視同性戀者。

岑子杰、陳志全及約十名同志團體代表到平機會請願,岑子杰指,蔣麗芸早前於社交網站上傳一段影片,指控他刻意隱瞞性傾向,破壞社會風氣,更呼籲網民廣傳片段,蔣麗芸後來把影片刪除。岑子杰指自己公開性傾向多時,批評蔣麗芸藉恐同言論,企圖攻擊反對修訂《逃犯條例》的行動。

我以為只有冇文化冇教養冇老帽教既畜牲先會歧視同性戀啫
點解月入十萬又讀過咁多書兼出身豪門既蔣麗芸都係咁架?

新聞來源連結:http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/552941/

同志?

豆腐婆+屎忽鬼咁鍾意對號入座嘅。。。