• 瀏覽: 11,146
  • 回覆: 69
引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-7-19 08:23 AM 發表
其實香港警察真係好多選擇,歐洲吾賣可能美國賣巴西賣南非賣,當然中國一定有相關裝備,委內瑞拉都用緊中國防暴裝備。

呵呵

引用:
原帖由 banjo. 於 2019-7-19 08:34 發表
估唔L到啲歐洲人, 係咁9低能, 以為中國係冇人群控制裝備賣俾香港.
因爲呢種道德理由,德國老牌槍厰H&K 已經無咩生意

引用:
原帖由 機龍 於 2019-7-24 06:53 PM 發表

因爲呢種道德理由,德國老牌槍厰H&K 已經無咩生意
H&K好似有美國海軍陸戰隊宜個大客就夠食,佢好似吾憂做咁樣,法國佬都買416F做制式步槍

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-7-24 19:10 發表

H&K好似有美國海軍陸戰隊宜個大客就夠食,佢好似吾憂做咁樣,法國佬都買416F做制式步槍
H&K 近年已經失去好多市佔率,雖然未必會執笠

法國佬如果全面換416F 可以挨多一陣

引用:
原帖由 機龍 於 2019-7-24 07:16 PM 發表

H&K 近年已經失去好多市佔率,雖然未必會執笠

法國佬如果全面換416F 可以挨多一陣
宜家市佔率高係邊間?FN?S&W?

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-7-24 19:24 發表

宜家市佔率高係邊間?FN?S&W?
16 年資料顯示,最高利潤槍支公司前五為雷明登、貝雷塔、S&W、Sig Sauer、Glock

美國民間擁槍、警察訂單長期令美國成爲第一大槍支市場

佔中後德國都話唔賣乜唔賣物,中國槍枝,子彈,應不比歐洲差啩

人群控制裝備,又唔系乜嘢高科技
直接同中國入幾部微波防暴車算啦

引用:
原帖由 Iri 於 2019-7-19 09:03 AM 發表
中國容忍美國在香港暴亂 點解?
1美國剪香港羊毛 中資炒高 美資輸到跳樓
2中國要全中國人親眼看見美國醜惡

香港警察請忍耐
直到穆斯林圍攻以色列美航母救以色列全軍覆沒
美帝崩潰一帶一路成真 ...
咁幾時圍攻埋華盛頓?

不過美國內部已經腐爛,人民都明白Goyim knows。

引用:
原帖由 tam_n 於 2019-7-19 01:34 PM 發表
5月底6月初的數字:在黃背心運動中,24人的一隻眼睛盲了,主要因為被警察的橡膠子彈擊中。
來源:
https://www.politico.eu/article/yellow-jackets-blinded-police-weapons-france-protests/
有國家要禁止出口人群控制裝備去法國嗎? ...
㸃解黃背心唔戴眼罩同口罩?

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2019-7-25 01:05 PM 發表

㸃解黃背心唔戴眼罩同口罩?
眼罩要錢買,黃背心可能沒金主。

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-7-19 11:38 AM 發表
香港警察防暴裝備因以前係英國殖民地先要買好多英國貨,只是一直沿用,以前好多Land Rover 警車,消防車用Dennis等等。
政府車係 Ford or Bedford

買部微波炮,單單放係示威現場已足以阻嚇暴徒

歐洲呢啲二流國家 仲當自己係世界主宰 到時睇下啲西方人真係好鬼蠢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]