• 瀏覽: 115,343
  • 回覆: 910
  • 追帖: 7
+46
逾百名身穿黑白上衣戴上口罩男女,今日(19日)凌晨2時許,乘座6輛旅遊巴士,抵達港鐵大埔墟站對出的「連儂隧道」,眾人分工

人地連儂隧道好地地,做乜有批狗走左搞搞震?有人唔做,做撕子狗?狗都好做?仲要貼 壽終正寢四個字去話比大衆知佢自己家母已壽終正寢咁得意🤣🤣🤣

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0719_00822_001.html

憐燈大分裂,一批🇹🇼。另一批奪權,另一批上位。
想去🇹🇼🇩🇪唔載口罩就得。落地就講受政治迫害👍🎉

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-7-19 03:49 AM 發表
逾百名身穿黑白上衣戴上口罩男女,今日(19日)凌晨2時許,乘座6輛旅遊巴士,抵達港鐵大埔墟站對出的「連儂隧道」,眾人分工

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190719/photo/bkn-20190719022629881-0719_00822_001_01b.jpg?20190719034146

人地連儂隧道好地地,做乜有批狗走左搞搞震?有人唔做,做撕子狗?狗 ...
好地地?含膿瘡隧道上既毒瘤含晒膿,就如癌細胞一樣,一定要剷除!

憐膿長壽終正寢鳥,有晒花牌。
記得經過三 鞠躬。上埋香都得\|/🙏🙏🙏

戴口罩?會唔會係自編自導自演?
為咗7.21多啲人上街

引用:
原帖由 dino0629 於 2019-7-19 03:49 AM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190719/photo/bkn-20190719022629881-0719_00822_001_01b.jpg?20190719034146

人地連儂隧道好地地,做乜有批狗走左搞搞震?有人唔做,做撕子狗?狗 ...
初次好煩
二次經過又是
三次都是
跟住得返啲綜緩
然後剩幾個打卡
個個返家收工同平時一樣

自己清埋佢喇
我地真係當無事
小孩子犯錯我地可以容忍

「連燈膠子」內部鬥爭???
引用:

夜襲大埔「連儂隧道」

《話明一張紙都唔好撕,你破壞規矩,你不仁,不是我不義》

人地上次講明遊戲規則是一張紙都唔好撕,你班自大狂黃屍自己打破遊戲規則,所以人地就依你新的遊戲規則,所有紙都可以撕囉!在人情法理及道義上完全無可諱言,這班人有道德高地,無論在江湖行走,都會受到尊重。

都係手無寸鐵嘅小朋友。
不要厚此薄彼,大家都在使用隧道呢。你貼毀佢還原。不懶。

唔明,其實係黃還是藍?

大陸人

做戲都扮真D,有晒人影相及發放?搵唔到阿叔扮,搵銀髮麻!

引用:
原帖由 酒店謝皮的飛滋 於 2019-7-19 04:22 AM 發表
戴口罩?會唔會係自編自導自演?
為咗7.21多啲人上街
又自編自導,班友去哂港九新界清走含膿牆,我會信,又係叫班乞兒人去玩,今次俾銀都容易D,起碼上得旅遊車一定有錢收😂

引用:
原帖由 lokwailau 於 2019-7-19 04:41 AM 發表
唔明,其實係黃還是藍?
估係黃

大快人心

主題標籤 #口罩 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]