• 瀏覽: 125,740
  • 回覆: 748
  • 追帖: 5
+25
刑事恐嚇。

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-7-19 09:23 AM 發表
雙方鬥拋,不過我話縮陽入腹一定係連登暴徒。
如果唔縮呢?元朗人會唔會郁手?呢家仲有人話起人山墳wow

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-7-19 09:47 AM 發表

如果唔縮呢?元朗人會唔會郁手?呢家仲有人話起人山墳wow
咩放長雙眼睇囉,好快到。我就好想我估錯,希望班暴徒不怕威脅衝入元朗。我坐係屋企開住冷氣等睇。
連登暴徒唔好縮呀!唔好得個講字。不過起山墳呢家野我就睇死你地縮硬囉。

支持元朗衛士保衛元朗拍死D口罩甴曱....

非法貼街招有礙市容,情況嚴重。揶去非法街招全球拍掌

引用:
原帖由 yeungph 於 2019-7-19 09:52 AM 發表

咩放長雙眼睇囉,好快到。我就好想我估錯,希望班暴徒不怕威脅衝入元朗。我坐係屋企開住冷氣等睇。
連登暴徒唔好縮呀!唔好得個講字。 ...
其實我講過開片好快就會出現。

香港元朗鄉親好波,心心

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-7-19 09:54 AM 發表

其實我講過開片好快就會出現。
咁就好囉!星期六日安坐家中,等你地開片。唔好縮喎。

果然係黑社會。

點解個社會好似變到黑社會都比暴徒學生都要正氣。

引用:
原帖由 Shinning97 於 2019-7-19 10:01 AM 發表
黑不嬲都有白合作
而家浮上水面咁解

引用:
原帖由 kenlau88 於 2019-7-19 09:16 AM 發表

挑! 差佬前排屌醫護, 今日咪又係成班差佬死死地氣入去求醫, 咁叻就唔好去醫院, 敷生草藥啦, 笨
咁L ON 9 你都有GE.....

你攪清左個源頭未???  

好 型

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-7-19 06:49 AM 發表
報警處理啦,好快就拉人封艇
報咩撚警啫!新城市屬私人地方你班黃人都攪左人地3日新地都未報警啦!出下警告就要報警之前黃人激進派都成日講警告底線啦!吾是就衝擊呢到果到宜家班黃人激進派米又是無事你地真是比人斬左幾個人先報比你地口中黑警幫你地拉人

引用:
原帖由 Shinning97 於 2019-7-19 10:01 AM 發表
邊個黑D?
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28378167&extra=&page=1

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]