• 瀏覽: 125,715
  • 回覆: 748
  • 追帖: 5
+25
好嘢,佛都有火,玩甘耐,搞的好似好正義甘,但下下圍普通市民圍商場圍政府部門,搞到個個敢怒不敢言

引用:
原帖由 黃老邪 於 2019-7-19 08:41 AM 發表

有霸氣!
班「口罩狗」情何以堪。
X 2

小元朗班友但唔小連登班友係咩事?
又係因為年青有理想?

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2019-7-19 08:39 AM 發表

對付無視法律嘅人講法律係咪有D多舊魚呢?
勇武制暴

支持元朗街坊,保衛家園。

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2019-7-19 08:04 AM 發表
平時對圍頭佬印像麻麻,原來係比佢地外型呃到,每當需要守衛屬於自己愛嘅地方時,呢班人總係第一時間發聲!Respect!
支持

引用:
原帖由 gblsf4 於 2019-7-18 09:57 PM 發表
樓主係黃色曱甴,係咪好驚?
最緊要被人趕時, 唔好搵警察....
呢D真係好諷刺, 冇事就吊警察, 有事就搵警察....
怪唔得咁鐘意頭盔

真香港人

上午8點幾,又有班20幾個傻仔,企係觀塘車尾,排好陣,唔知做咩

官商鄉黑基地, 當年689落區天水圍, 和哥都派出一班金毛黑衫協助警方維持秩序!

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-7-18 09:54 PM 發表
支持元朗居民👍

引用:
原帖由 deechai 於 2019-7-19 09:12 AM 發表

最緊要被人趕時, 唔好搵警察....
呢D真係好諷刺, 冇事就吊警察, 有事就搵警察....
怪唔得咁鐘意頭盔
挑! 差佬前排屌醫護, 今日咪又係成班差佬死死地氣入去求醫, 咁叻就唔好去醫院, 敷生草藥啦, 笨

引用:
原帖由 giraffe2 於 2019-7-19 05:52 AM 發表
按照反對派的看法,被捕的示威者都是「義士」,應立即予以釋放,反而是用武力去驅散示威者的警察,則需要送官究治。我相信政府不可能答應這樣做。因為市民看得很清楚,部分示威者在圍立法會及圍警察總部時的確有使用武力,如果這樣的行為社會也可以接受,這個社會以後再難管治。

大家有沒有想過,這樣支持暴力,會令自己的孩子,會令身邊的年輕人,迅即變成暴力行使者。會根本改變一個人成為暴力性格。

港獨終於露出 ...
銀髮人士說支持年青人,係香港未來,希望佢哋子子孫孫都出來年青人同行。

嚇到班乞兒黃絲鳩都縮埋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]