• 瀏覽: 52,148
  • 回覆: 447
  • 追帖: 4
+35
班本土港獨口罩暴徒只會欺負些無權話事的人!😒😒😒😒

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-7-18 10:54 PM 發表

啱啱嚟香港?  商場係私人地方,冇搜查令或『被邀請』係唔能夠隨便入內搜捕
你真係啱啱黎香港。

點解唔喺下午兩點開始? 好假囉

引用:
原帖由 宇宙熱情的隊長 於 2019-7-18 10:53 PM 發表
所以話嗰二百幻遊行智障,親手做成肺青暴徒嘅強心針同借口,以為自己一家大細扶老攜幼去遊行就係為香港人發聲,即晚就已經俾班畜牲騎劫都仲未知醒,依家搞到香港區區係垃圾街招,連商場都俾人批鬥,呢班根本就係僱傭兵,不過係山寨咗啲啫!佢哋完全冇諗過香港好唔好,只係收錢替人做事,香港人幾時醒呀? ...
點解仲用200幻,個數字俾外媒踢爆作大成10倍

大地產商養犯民,已完養暴徒,暴徒支持者=廢物,而家咬返大地產商心口..

引用:
原帖由 tcmchan 於 2019-7-18 10:59 PM 發表
正仆街,擾亂民生
吾係喎!沙田友話好歡迎呢!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2019-7-18 08:40 PM 發表
今後那個商場不合作(提供庇護丶撤退通道),新城市廣場就是樣板!

新聞來源連結:
網民連續三晚新城市廣場示威 派「多謝沙田柚」 - http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1547661/即時-港聞-網民連續三% ...
恐嚇商家

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-7-18 08:59 PM 發表
正仆街,擾亂民生
班沙田市民應該效法元朗市民
沙田大多不是土生土長港人邊敢對抗偽港人

有人供應飯盒,又放暑假,又有冷氣。正啦。

引用:
原帖由 dtw 於 2019-7-18 11:12 PM 發表

全體暴徒有幾多股呀?
人地一供股,又再收皮
之前改為500股一手,如果唔係要成十三萬幾先買到一手架

班on9仔圍圍下覺得悶,咪又係走去幫襯商場入面既食肆同商舖

日日去搞事,一定係得閒得滯!真無聊!

夠薑呢就包圍新鴻基總部,住緊嘅新鴻基樓夠薑就唔好供。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]