• 瀏覽: 19,758
  • 回覆: 158
+12
偽學者偽媽媽跑出嚟話 支持學生掟磚喎 佢地話小意思...

如差人去到被迫放軟手腳的時候 真不敢想像...

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-18 08:25 PM 發表
無政府狀態是也!

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-7-18 08:25 PM 發表
暴民擾18區,齊心驅暴民,自己社區自己救!!!!

認住犯民議員下次咪投票畀佢!!!

各區市民要向元朗街坊學習點樣驅暴民!!!

引用:
原帖由 小子威威 於 2019-7-18 08:20 PM 發表
星期日爆發的沙田大衝突,發生已經四天,然而至今仍有聲音質疑,警察是否可以、有權進入沙田新城市廣場內執法,個別示威者亦連續兩晚走到新城市廣場,抗議管理公司「帶領」警察進入商場云云。全國政協副主席梁振英今...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20190718/e822b4f4f59c151c89d25159f7abad78.jpg!s728

香港的廣大 ...
在619 200萬人大遊行時咪試過囉,好和平喎

香港狗賊~~猶如垃圾

不是警,不是商
是垃圾

附件

20190718_a580ac7ea1a91a61d74b2uINMipaMCgD.jpg(95.37 KB)

先成立獨立調查小組
革除個一小撮警隊枯枝
再搞好d培訓
學多d情緒管理
提高警隊質素
挽回市民信心
well....
應該都要好多年啦,唉

引用:
香港警察平時做嘢都慣晒放軟手腳㗎啦,有邊次報案,唔係耍走個受害人

係打市民先特別落力

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-7-18 08:50 PM 發表
先成立獨立調查小組
革除個一小撮警隊枯枝
再搞好d培訓
學多d情緒管理
提高警隊質素
挽回市民信心
well....
應該都要好多年啦,唉

解散警隊,城管接手打理治安,天下太平

呢個問題, 應該叫泛民呢d估佢地唔到既非人類思想去答反而先平和世界wo

引用:
原帖由 billyfung11 於 2019-7-18 08:50 PM 發表
先成立獨立調查小組
革除個一小撮警隊枯枝
再搞好d培訓
學多d情緒管理
提高警隊質素
挽回市民信心
well....
應該都要好多年啦,唉
小撮警枯枝,大堆販民垃圾。

呢個問題應該問警隊高層!點解面對過萬暴徒,要警察埋身肉搏去防暴!

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]