• 瀏覽: 47,869
  • 回覆: 428
  • 追帖: 4
+33
支持警方嚴正執法!

黃官會唔會又放生?

大快人心

引用:
原帖由 有信心先出手 於 2019-7-18 07:18 PM 發表
唔只咁少,加油搵多d人樣出圖🤣

支持警察捉暴徒!犯法就要捉!加油啊警察!暴徒會有報應!

慢慢同你計

引用:
原帖由 後天粉紅的水樽 於 2019-7-18 08:43 PM 發表

呢條係低汁黑衣wongchiming
我知,我成日串佢,佢剩係識回(dllm)呢句粗口,唔識字文盲黎

慘。。。。。

恭喜又多兩位暴徒人生更精彩

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-7-18 08:25 PM 發表

自從女商人一案, 就知道克警已經收集了大量証據, 只是時機未到罷了。大家耐心等候。
警察有狗仔隊嫁,班蠢仔以為帶咗口罩就冇人拉

引用:
原帖由 deedeed 於 18/7/2019 08:42 PM 發表
平常心問,其實香討的你們是真正普通網民?還是傳說中的「五毛」即一團人收錢唱好的打手?老實說,我同意你們的意見,撐警察,反暴力,反外國干預,愛香港。在香討,你們是主流意見,但點解還是那麼多人上街抗爭?點解上街撐政府的人又不多? ...
我又唔可以代其他兄弟姐妹答你。

我用我自己想法答你啦,不能代表其他香討朋友
1) 我呢件事上面並唔係撐政府,我想林鄭及佢既班子及建制躝,但大是大非上係撐警察
2) 上街只能表達訴求,並無乜實質幫助,如果有人搞事打起上黎仲衰
3) 我自身原因,因為身邊有年輕人係黃絲,我唔想造成對立。但如果佢傾,我亦唔抗拒
4) 其實我亦支持年青人表達訴求,但唔支持用暴力得到自己想要既野,咁樣一d都唔係民主自由。
5) 其實上街既人亦唔少,支持警隊既活動亦唔少,特別係呢段時間添
6) 我代唔倒其他人答,但我唔係五毛,我都好想有錢收!!!

大約係咁啦。

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-7-18 07:02 PM 發表
6月21日及26日,分別有反對修訂《逃犯條例》草案的示威者,包圍灣仔警察總部,警方經初步調查後,今日(18日)拘捕2名男

支持警察嚴正執法,垃圾暴徒一個都不能少「被警察逮捕」

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0718_00822_001.html
6月21日及26日,分別有反對修訂 ...
終於有鼓舞人心新聞

我唔支持攪事個班,要判佢地刑

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 07:11 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西

蘆惠驄 都係仆街
犯咗法就要被警察拉,支持人生更精彩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]