• 瀏覽: 47,852
  • 回覆: 428
  • 追帖: 4
+33
引用:
原帖由 大力神909 於 2019-7-18 08:16 PM 發表

仲有上水和沙田個兩單排緊隊 班友傻得緊要
依家做緊七一個批,其餘唔好急!

雖然只得兩個,有些失望,但總算聊勝於無。

慢慢嚟,刑事案 跟一世的, 亞Sir 有曬料都唔會拉住,暴徒們,當十年後 仔細老婆嫩, 有分政府工穩穩陣陣,嗰陣時先至拉, 亞仔有個監躉老豆,人生先至更精彩, 一個字... 絕

支持香港警察

引用:
原帖由 快樂榮 於 2019-7-18 07:29 PM 發表

支持警察嚴正執法,暴徒就係暴徒扮乜嘢義仕,犯咗法被捕就一定,香港容不下一個垃圾暴徒,有乜嘢留返法庭同假髮人講
恐怖份子都叫比人捉左果D做義士

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2019-7-18 08:25 PM 發表

自從女商人一案, 就知道克警已經收集了大量証據, 只是時機未到罷了。大家耐心等候。
仲有熱心市民舉報!

引用:
原帖由 有信心先出手 於 2019-7-18 07:18 PM 發表
其實咁樣同啲暴徒 ,網絡公審警員又有咩分別呢 ?希望大家唔好再分化社會

支持香港警察!啊Sir辛苦晒!雖然我哋係沉默的大多數,但我們內心對香港警察充滿感激!

精彩人生又開始

捉啦 唔好比佢停 哈哈  暴徙有得震 冇得瞓 以為戴口罩就捉唔到 不是不報 只係時晨未到

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 07:11 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西

蘆惠驄 都係仆街
妳個細佬被警察打嗎?

引用:
原帖由 SorManDaJ 於 2019-7-18 07:51 PM 發表

呵呵....為媛和現在局勢 請警方暫停拘捕反對派人士,盡量克制,讓事件降溫,讓反對派焦點重回林鄭,讓警隊重新爭取民意!! 再打下去,得益的只會是林鄭,泛民!!  ...
唔贊成 ,一樣還一樣 ,犯咗法就係犯咗法

拉依啲冚家鏟
應該叫佢屋企俾番伙食錢

陸續有來,班黑衣口罩人的時辰到了。

希望D暴徒早日比警察拉晒
使社會重復安寧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]