[本港新聞評論] 【逃犯條例】守護香港周末集會 籲參加者不蒙面不戴口罩

【逃犯條例】守護香港周末集會 籲參加者不蒙面不戴口罩 E-mail 此主題給朋友

【逃犯條例】守護香港周末集會 籲參加者不蒙面不戴口罩

守護香港周末金鐘添馬公園舉行集會。

【星島日報報道】70多位港區人大、政協、行政會議成員、建制派立法會議員等人士,以個人名義發起「守護香港」系列活動,首項活動是本周六下午5時,於金鐘添馬公園舉行「守護香港」集會。

口講撐警,但每次示威衝突,點解未曾見有一個民賤聯議員出現過?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E5%AE%88%E8%AD%B7%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%91%A8%E6%9C%AB%E9%9B%86%E6%9C%83-%E7%B1%B2%E5%8F%83%E5%8A%A0%E8%80%85%E4%B8%8D%E8%92%99%E9%9D%A2%E4%B8%8D%E6%88%B4%E5%8F%A3%E7%BD%A9-084700830.html

毛賊利用單程證身份,潛藏香討,進行洗腦工程!
熱賣及精選
假仁假義,背後發功,推前線警察去死!

附件

20161108120304834.jpg(39.3 KB)

2019-7-18 06:56 PM

講政治無個好人,全撚部自鳩私為自己。希望呢班人全家長命千歲,百病纏身😭😭😭😂😂😂

暴徒不衝擊,警察何需死

引用:
原帖由 秋天藍色主題 於 2019-7-18 07:01 PM 發表

暴徒不衝擊,警察何需死
林病唔出賣港人,邊個會上街?

會唔會又打人啊。

引用:
原帖由 秋天藍色主題 於 2019-7-18 07:01 PM 發表

暴徒不衝擊,警察何需死
高層唔設局,前線何需要肉博?

正常人唔攪事點會蒙面呢

只要口罩狗X青要攪事

先至口罩眼罩面罩奶罩頭盔保鮮袋

口罩狗唔死都無用

企硬,唔click嘢,向毒果說不。
教協人渣=洗腦專家=名師出膠徒

引用:
原帖由 買我對家 於 2019-7-18 07:00 PM 發表

講政治無個好人,全撚部自鳩私為自己。希望呢班人全家長命千歲,百病纏身😭😭😭😂😂😂
認同。學生同前線警察都係犧牲品!

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-7-18 07:05 PM 發表

會唔會又打人啊。
一定有暴徒滲透以圖抹黑,但唔會係大規模

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:05 PM 發表

暴徒有人唔做,去做囗罩狗,成世冇面見人

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:03 PM 發表

林病唔出賣港人,邊個會上街?
條例已撤回,為何還上街?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:05 PM 發表

高層應設局放生一班破壞香港法治嘅人?

主題標籤 #立法會 #行政會議
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。