• 瀏覽: 69,782
  • 回覆: 807
  • 追帖: 1
+33
引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 07:10 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西

蘆惠驄 都係仆街
叫你睇片又唔睇。快啲返連登打飛機,你媽媽掛住你,叫你返屋企飲奶

聞賤聯又想民怨加深, 衝突加劇, 替阿爺添煩添亂, 目的只係想"守護選票"。   

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2019-7-18 07:15 PM 發表

你見過警察開槍射暴徒要負責咩?,問下你主人老美先啦
要學美警就無煩惱了

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:13 PM 發表

速龍小隊有頭包到腳,又無警員委任編號,係公安定武警?

開槍射殺平民,係咪可以唔駛填命?
平民?飛鐵通平民、掟磚平民、用遮插警察平民……平  你   老  母   個   西!

支持
如果認為自己做得啱,邊會帶口罩

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:17 PM 發表

$2000位
暴徒有老尾水喉照先得2000位,你食水都好深

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:03 PM 發表

林病唔出賣港人,邊個會上街?
出街一定沖咩

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 06:51 PM 發表

【逃犯條例】守護香港周末集會 籲參加者不蒙面不戴口罩

https://s.yimg.com/ny/api/res/1. ... /News/singtao/20190 ...
樓主又講得幾啱,你唔講都唔多覺,啲建制派見咁多人遊行,個個龜縮,驚無議員做。

不蒙面不帶口罩

唔怕口罩黨混入去攪亂咩

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 07:03 PM 發表

咁講就唔對了,林鄭未做特首前,香港無遊行示威?林鄭唔做特首以後就唔再有示威?

引用:

還有林鄭出賣了什麼,我不太明

引用:
原帖由 秋天藍色主題 於 2019-7-18 07:01 PM 發表
暴徒不衝擊,警察何需死
官不迫民反, 誰人想上街。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]