• 瀏覽: 57,478
  • 回覆: 540
  • 追帖: 4
+11
到今時今日, 都仲咁天真以為一個特首落台換另一個上去, 就解決到問題?

咬老軟無問題, 但考慮下自己咬個件係咩顏色先.
其他人或者唔記得, 你當年幫內地官員妻子去香港生仔.
係人? 係鬼? 定兩面不是人? 

其實下台都係解脫既好方法

林鄭無做錯 下乜台 支持修例 嚴打反共反華份子

更加要支持林鄭,不要向惡勢力低頭。

張生好似好高學歷,甘智障重以為反修例運動

又係漢奸張堅廷!....每次加深大家嘅怨恨
引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 04:22 PM 發表
「反送中」修例爭議持續數月,特首林鄭月娥近日與不同黨派的立法會議員會晤,已退休的資深傳媒人曾智華在社交平台狠批特首林鄭月娥「一人『有病』,全港蒙難」,竟因她一個人的決定,對抗全港幾百萬人的意願,導致香港民怨大爆發。...

淫鄭辭職啦~
...

有錢揾咪中國,冇錢揾咪共產黨。這種人跟本不可信。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 16:56 發表

等如當日同孫文講要和平理性
守大清律例,扶清滅洋唔好顛覆朝廷
中共逼你D乜?

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-7-18 04:54 PM 發表

張堅庭只講不做,同暴徒心態無異
支持黃之瘋、毛婆同張堅挺一齊參加特手選舉

講真,佢下台邊個想做,依家攪成咁

柒婆千萬不要走 繼續一個人鬥幾百萬人 當年偉大的毛澤東赤柬都係咁

又係毒果 大漢奸黎漢奸應該捉返大陸鬪

引用:
原帖由 安迪2000 於 2019-7-18 05:26 PM 發表

請問篇文是不是你原作?我轉貼了,好多人回應贊好
我看到謝謝你。
是一位朋友作的,但佢不方便出名,我幫他轉載。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 04:22 PM 發表
「反送中」修例爭議持續數月,特首林鄭月娥近日與不同黨派的立法會議員會晤,已退休的資深傳媒人曾智華在社交平台狠批特首林鄭月娥「一人『有病』,全港蒙難」,竟因她一個人的決定,對抗全港幾百萬人的意願,導致香港民怨大爆發。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190718/720pix/1563435912_bace.jpg

淫鄭辭職啦~
...
支持表哥,全面收皮!!

俾你做好唔好?!講埋無建設性既說話。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]