• 瀏覽: 57,487
  • 回覆: 540
  • 追帖: 4
+11
引用:
原帖由 qqnokia 於 2019-7-18 05:20 PM 發表
林鄭落唔落台根本唔重要,曱甴最緊要繼續可以暴動
呢個先係重點👍👍👍

引用:
原帖由 lung_block 於 2019-7-18 04:44 PM 發表
老千商人的女婿???
即係以前係老千商人,現在係愛國商人,間公司名又出奇地愛英國果位人兄?

張堅庭笑死人 ......有病
自己去做特首囉

引用:
原帖由 Sun811 於 2019-7-18 04:46 PM 發表
比張堅庭做特首好唔好?條件喺一有咩做得唔好要鞠躬下台。
偽人一個,講政治? 同老蕭一樣,唔該講番娛樂八卦新聞啦

「一個人既決定,對抗全港幾百萬人的意願」

民陣杰杰煲到盡都係話二百幻+3人,張大導就再吹到幾百幻人,遲啲會唔會有條柒頭話全港八百幻市民要求林鄭下台?

我都想張堅庭你呢個大話精想口啦,你會唔會吖?

正常睇林鄭完全無所謂錯,逃犯修例係正常程序入立法會,大家唔鍾意可以找你地支持嘅議員去投反對票,最後決定才可算是民主決定,用暴動阻立法會會議係極度獨裁做法。

林鄭落台之後點?

中央再派又再被迫暴力再打到落台係咪?

總之打到有真普選先係咪?

咁真普選親共贏左,即”共狗”啦,再打係咪?

選完再打,打到”反中”先岩心水係咁?

咁”反中”唔獨都係”共狗”再打係咪?

即一定會打到港獨係咪?

仲玩乜L遊戲?不如真接叫”港獨”好唔好?真接認要分裂國家好唔好?

你條友先自裁,林鄭才能下臺

啲仆街嫌香港唔夠煩?總要出來說三道四,又沒有提出好建議,林鄭下台就會解決問題??都痴撚線!
對於班仆街冚家鏟嚟講,改由佢地當家作主,包保即刻停手,否則,邊個做都死。我都想有個強硬政府,打撚殘班仆街鷄飛狗走。

引用:
原帖由 BNO實太cheap 於 2019-7-18 04:59 PM 發表

就係因為時不時有人嘈佢,共產黨先唔敢亂鳩嚟,所以你覺得佢好,唔嘈吓佢咪變成大陸咯,任佢將人民「被自殺」
見毒媒 p圖插眼...
泛民自演跳橋...
警察清場又話武力, 警察撤退又話空城...
扮記者幫暴徒...

全部就親眼見有晒片, 屈埋大陸“被自殺”一d都唔出奇...

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 04:22 PM 發表
「反送中」修例爭議持續數月,特首林鄭月娥近日與不同黨派的立法會議員會晤,已退休的資深傳媒人曾智華在社交平台狠批特首林鄭月娥「一人『有病』,全港蒙難」,竟因她一個人的決定,對抗全港幾百萬人的意願,導致香港民怨大爆發。...

淫鄭辭職啦~
...
啊張生,咁邊個做腫桶先,啦啦淋宣佈左唔使煩,得個知字!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]