• 瀏覽: 57,490
  • 回覆: 540
  • 追帖: 4
+11
林鄭落台、暴徒拉去坐監

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 05:10 PM 發表

我當然知啦
見到晒
你覺得有藉口攻擊就唔係隨便攻擊?
如果眼界唔好就唔好亂開槍
咁有生命危險都唔可以攻擊?要企定定?

洗唔洗跪玻璃 ?

提示: 違規內容已被屏蔽
反華勢力開始亂章了。。。。
香港一宣佈動亂,我估呢班外國護照持有者,立即放棄香港身份證著草!

777 一個打倒 200 萬港人,好打得非浪得虛名

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 04:22 PM 發表
「反送中」修例爭議持續數月,特首林鄭月娥近日與不同黨派的立法會議員會晤,已退休的資深傳媒人曾智華在社交平台狠批特首林鄭月娥「一人『有病』,全港蒙難」,竟因她一個人的決定,對抗全港幾百萬人的意願,導致香港民怨大爆發。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190718/720pix/1563435912_bace.jpg

淫鄭辭職啦~
...
拉晒暴徒先啦。一係暴徒出黎自首先。

引用:
原帖由 任展鑾. 於 2019-7-18 04:22 PM 發表
「反送中」修例爭議持續數月,特首林鄭月娥近日與不同黨派的立法會議員會晤,已退休的資深傳媒人曾智華在社交平台狠批特首林鄭月娥「一人『有病』,全港蒙難」,竟因她一個人的決定,對抗全港幾百萬人的意願,導致香港民怨大爆發。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190718/720pix/1563435912_bace.jpg

淫鄭辭職啦~
...
呢條x樣最鐘意抽水

GO GO GO LA

引用:
原帖由 fathoz 於 2019-7-18 04:43 PM 發表
咁勁秋, 呀表哥你自己去做特首囉
呢條係契弟唔係表哥

仆街,你唔去申請做特首

引用:

淫鄭辭職啦~
...
Well said Mr. Cheung.  Spot on.

係咪直接由中央接管先。係就支持你呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]