• 瀏覽: 58,728
  • 回覆: 529
  • 追帖: 3
+37
引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-18 03:39 PM 發表

外國人(鬼佬) 係指拿外國passport 的建制派嗎?
你睇下外國記者點講你哋啲傻閪先啦

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2019-7-18 03:34 PM 發表
打麻雀就決一不可, 我7.21開住冷氣, 一路打麻雀, 一路睇傻仔, 人生一樂也

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-18 02:59 PM 發表
沙田新城市廣場,自本周日「放警察入商場」事件後,連日來均被該區居民及其他市民「包圍」詢問處,要求商場、管理公司等高層交待事件。即使有途人見爭執事件後代為報案,保安員亦惟有聲稱可「自行處理」,謝絕警方協助。星期日的「商場如戰場」,至今

...
安全嘅孔明燈…………滿載HK全民希望…………

引用:
原帖由 hotsummer77 於 2019-7-18 04:00 PM 發表
商場可以叫職員拿隻氣槍配BB彈, 已經可以輕易射曬堆垃圾廢紙落黎
掂到d燈,一熱汽球都可能爆,就變高空擲物

引用:
原帖由 osmandicky 於 2019-7-18 04:07 PM 發表

爭取民主?民主便是要包容所有聲音,但現在這批人做到嗎?所有反對聲音都被罵。
愛香港?便不能破壞香港
維護法治?便不應該讓所有疑犯交香港法庭審訊,無犯事便不會入罪。 ...
包容所有聲音唔代表你講白痴嘢時,人哋唔可以小柒你、恥笑你,明冇?

放航拍機可以搞掂啦!

又白痴又幼稚,靠佢地死得啦

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-7-18 03:58 PM 發表
又發顛,新城市真慘
而家私人地方都搞

但SHK點敢清?

一合法地清野又俾人圍

呢場仗真係越嚟越有趣

真係好撚無聊加on9

引用:
原帖由 NvyKqp 於 18-7-2019 02:59 PM 發表
沙田新城市廣場,自本周日「放警察入商場」事件後,連日來均被該區居民及其他市民「包圍」詢問處,要求商場、管理公司等高層交待事件。即使有途人見爭執事件後代為報案,保安員亦惟有聲稱可「自行處理」,謝絕警方協助。星期日的「商場如戰場」,至今

...
無咁易畀人清?若要人不知,唔好咁低 B,岸膠真係無極限

叫工程部整部電動升降機升上去,就拆到落黎啦!成班都豬標,傳媒又唔用腦

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2019-7-18 04:10 PM 發表

安全嘅孔明燈…………滿載HK全民希望…………
市民希望暴徒消失。但為免佢地以為自己係英雄,任由佢地搞亂社會。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-7-18 03:07 PM 發表
笑死冇命賠既屎計, 新雄雞只需放返幾百個氣球掛晒廣告已經掂晒.
新鴻基唔會咁做啦

已經鳩縮了

大部份香港人只想回復正常生活只是一小撮的暴徒不肯放棄搗亂

引用:
原帖由 NvyKqp 於 2019-7-18 02:59 PM 發表

https://cdn.hk01.com/media/images/3048015/org/7477b5474fb7c1f7e4bdec990105c164.jpg ...
真相在這裡, 暴徒中左邪

https://www.facebook.com/4863926 ... 876195965/?sfnsn=mo

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]