• 瀏覽: 41,261
  • 回覆: 339
  • 追帖: 1
+39
依家遊行已經唔係為訴求
一輪洗白漂白暴徒後
畜牲搞遊行係為咗撐暴徒繼續每星期暴動襲警

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-18 12:34 PM 發表
民陣星期日再發起遊行,由維園行到終審法院外,銅鑼灣附近一帶鐵欄已經被拆走。

銅鑼灣告士打道原本在車路中心分隔東西行車線的鐵欄被拆走,路面只剩下部分欄杆的柱,並改用橙色膠索帶將鐵柱串連一起,金鐘政府總部附近被稱為連儂牆的長樓梯一帶,行人路地磚的間隙,亦都用膠水填封,並留有一些相信是石英砂的白色粉未。近一個月在政總外的示威,政總及立法會外被人拆走的圍欄至今未裝回,繼續用膠索帶圍封。

唔駛 ...
希望警方呢次我以硬D對付暴徒。摧淚弾、布袋彈ㄧ定要出。

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-7-18 01:26 PM 發表
黑警可以回頭是岸⋯⋯⋯大家依然係香港人一家親⋯⋯⋯
咁仇港留港托嗎?走狗
鄭若華上京申請出航空艦掃你班漢奸走狗.

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 18/7/2019 12:34 發表
民陣星期日再發起遊行,由維園行到終審法院外,銅鑼灣附近一帶鐵欄已經被拆走。

銅鑼灣告士打道原本在車路中心分隔東西行車線的鐵欄被拆走,路面只剩下部分欄杆的柱,並改用橙色膠索帶將鐵柱串連一起,金鐘政府總部附近被稱為連儂牆的長樓梯一帶,行人路地磚的間隙,亦都用膠水填封,並留有一些相信是石英砂的白色粉未。近一個月在政總外的示威,政總及立法會外被人拆走的圍欄至今未裝回,繼續用膠索帶圍封。

唔駛 ...
叫警察聽樓主指揮就一定掂呀!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 12:53 PM 發表

希望前線警察識得棄暗投明,唔好再聽班高層走去做「人肉箭靶」!
阿sir好似你咁膠叻就死啦

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-7-18 12:34 PM 發表

唔駛 ...
同精神病院一樣!得4面牆,乜都就冇得攪

612金鐘,701立法會,707油尖旺,713上水,714沙田,經
歷五場暴動之後,仲要繼續,抗爭勝利後,香港都變廢墟,有民主自由都無命享。

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-18 12:48 PM 發表

「反送中」上街,出心;「撐警」上街,要金。差別很大!
帶頭的人收美金 下面的人出心
我想話你係叻仔😂

引用:
原帖由 清晨可愛的天才 於 2019-7-18 01:22 PM 發表

所以班暴徒成日因果顛倒,建議由幼稚園預備班從頭讀過
從細被黃老師教唆?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-7-18 12:40 PM 發表
又百萬行⋯ 
快d 叫reuters news 用AI 計下有幾多人

引用:
原帖由 mrpossible 於 2019-7-18 12:58 PM 發表

2,000,000 + 1 喎
少2, 今日跳左二件😆

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2019-7-18 01:22 PM 發表
蓮燈?

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2019-7-18 12:57 PM 發表

銀髮族遊行警方有冇搞野呀?
和平示威梗係冇事啦

引用:

唔駛 ...
係囉,直頭有班曱甴四圍走,到時再叫食環洗垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]