• 瀏覽: 71,552
  • 回覆: 522
  • 追帖: 2
+65
推上報

仆街冚家剷!

拉咗未?

人渣已完!

1:50開始,黃背心,揸紅色大聲公,橙色袋果個

https://youtu.be/va2hy9MMvkw

點解仲未有人拉佢?係咪冇人報警呀?

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2019-7-18 11:59 AM 發表

告佢阻差辦公。
其實強行搶犯人,是否會告呢條咁輕呢?

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-18 10:40 AM 發表
政治打壓又黎la。
佢地為左人類自由,獨自面對呢個殘暴不仁既政權。
你地班人除左阻住佢地重識乜??

你地為左搵食,無夢想無自由無良心。
而家有一眾義士願意為你班廢老企出黎,你地又打壓佢。
奴性難改呀!!!!!!!!!!!!!!!!!

義士萬歲,義士精神不朽,千秋萬代!!!!!!!!!!! ...
鬼唔望D曱甴含包散

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-18 10:40 AM 發表
政治打壓又黎la。

義士萬歲,義士精神不朽,千秋萬代!!!!!!!!!!! ...
反對政治打壓!應該用暴力打壓暴徒!

大把假記者特登阻警察行動

引用:
原帖由 乂大簡 於 2019-7-18 12:05 發表
這人是記者還是議員
是騙徒!

引用:
政治打壓又黎la。

short上腦,無藥可救

引用:
原帖由 chuntian6699 於 2019-7-18 10:39 AM 發表
貌似純良,滿腹陰私
犯民畜牲,人面獸心

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2019-7-18 10:50 AM 發表
如果係真, 希望警方查一查佢,
唔好以為有議員身份就可為所欲為
飯民無個好人、個個都為所欲為、恃住有政治保護罩

咁多假記者, 系咪應該規定記者要 着前後印有記者編號 嘅衫, 字要大, 容易分別真假, 同唔好阻佢哋採訪, 如果市民睇直播有懷疑, 可以上網查個號碼同個樣. 同時邊個記者幫香港做左乜嘢, 大家又知.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]