• 瀏覽: 99,829
  • 回覆: 613
  • 追帖: 3
+54
校長要交代如何處理毒教被捕一事

所以你話我地D家長點唔擔心丫......
日日返工挨騾仔供仔女讀書求智識,
>><<1班獨撚就收錢播獨,仲要唔少係傳統名校

引用:
原帖由 拐角嘅風 於 2019-7-18 09:51 AM 發表
冰山一角

HK 教育 專出禽獸!!! 

一人一個EMAIL去英華, 問佢點請人, 請埋D暴徒為人師表, 要佢公開道歉

請香討愛國愛港師兄們聯署,向中華基督教會施壓,要求有關方面立即把涉案的女教師解僱,而且控方更要申請覆核,要求法院把案中被告進行刑事拘留,押往北京受審。

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 09:59 AM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西

蘆惠驄 都係仆街
睇片啦,唔好成日係度打飛機,返連登打啦

引用:
原帖由 BOC74 於 2019-7-18 08:56 AM 發表
英華不如開一科暴徒教育啦
日日敎緊啦

再睇番片段當時「所有在場的」都不是人,沒有一個去阻止

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 09:59 AM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西

蘆惠驄 都係仆街
你哋D暴徒有用正常途徑解決777咩?

唔好咁快下定論
有禮貌咁請校長出交代吓先,好似新城市廣場咁。

引用:
原帖由 落漠宇宙的湯圓 於 2019-7-18 11:11 AM 發表
咁樣所有教會都唔敢再信😂😂
人辦。  陳日軍、豬耀名

未帶口罩,為人師表,帶左口罩,禁錮暴徒

嘥氣,全校教屍都係講毒教練,間學校係講毒工場,醫返嘥藥費。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]