• 瀏覽: 100,052
  • 回覆: 613
  • 追帖: 3
+54
引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 09:59 AM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西

蘆惠驄 都係仆街
呢種結論是閣下用腦袋諗出來嗎?

根本校長都是黃校長

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 09:59 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,

蘆惠驄 都係仆街
告佢。

一早講咗廢人去教書,尖子個個做醫生,教畜害人死全家,佢哋會長話正常

引用:
原帖由 鄭少蟹 於 2019-7-18 11:16 發表

冰山一角
x2

剷平英華起私人樓宇

唔怪得知依家咁多暴徒係港大學生啦,應該都出自哩D咁既學校,從小洗腦成依家咁。

引用:
原帖由 qqing050904 於 2019-7-18 11:24 AM 發表
我有成班朋友有仔有女都支持女教師,還想指定她教育……
您們班籃人怕的話就退學吧,不要影響我們仔女上學吧……請專重
如果你知應爛屍請繼續發爛,做籃絲的 野蠻行為。
人哋影響你你亦影響人 你自己想想有何分別。 ...
教人去暴動做暴徒做違法行為係啱就自己開班啦
乞兒人

引用:
原帖由 拐角嘅風 於 2019-7-18 09:51 AM 發表
教畜害人死全家,連佢哋會長都話係正常架

黃老屍屎全家

賴得鐘
少理老母個篩
小李老婆個咀

引用:
原帖由 拐角嘅風 於 2019-7-18 09:51 AM 發表
羅泛招分仲話通識科好. 我早已覺得唔妥啦. 本意係好, 但被黃教師利用了通識教育, 咁就死得.

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-18 09:59 AM 發表

蘆惠驄 都係仆街
暴徒有本事咪搞大D,搞多D遊行囉,連上帝都話黑人憎

正垃圾快啲炒左條友

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-7-18 10:04 AM 發表

咁樣所有教會都唔敢再信😂😂
信神棍?上帝耶穌都沒面出來

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2019-7-18 11:31 AM 發表

呢班黃師,前幾年佢地反國教話要反洗腦,其實洗腦洗得最金嘅就係佢地班冚家x!
無錯,黃師有立場都算,但偏偏就心腸歹毒,知法犯法,一個講咩「警察死全家」,一個就為了自己立場非法禁錮路人,簡直仲獨裁過共產黨。希望有家長開個d有黃毒老師學校,等我們吾好㨂錯學校。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]