• 瀏覽: 19,218
  • 回覆: 224
+13
引用:
原帖由 脫褲製朋 於 2019-7-18 11:43 AM 發表

你交廿萬稅
我切乜都得
你快d貼啦,我跟你尾貼

引用:
原帖由 omnest 於 2019-7-18 08:54 AM 發表
呢個遊行對三毛好震撼

佢地諗都無諗過會有一大批長者出黎遊行撐年輕人, 同佢地過往以為長者一族都係保守, 唔搞事, 追求穏定既信理完全相反, 三毛對此一句聲都未出過, 因為佢地諗唔到點可以抺黑呢班長者, 唔通佢地又係外國勢力? 唔通又係收錢做野?

香港人, 加油! ...
來來去去都係得幾十個年過六十歲,其他都是熟口熟面唔使返工之人!

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2019-7-18 11:44 AM 發表

兄弟,唔好呀,而家p圖技術,佢p 200幻,你都確認唔到架
岩啊,警察打人相係p既,暴徒動亂既相又係p既,總之你唔鐘意既相就係P啦

引用:
原帖由 abbalau 於 2019-7-18 11:46 AM 發表

來來去去都係得幾十個年過六十歲,其他都是熟口熟面唔使返工之人!
唔好踢爆啦。。。。。我都當佢地有900 人啦,你講到咁,班白痴仔唔激得,又睇唔開架

引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-7-18 11:48 AM 發表

岩啊,警察打人相係p既,暴徒動亂既相又係p既,總之你唔鐘意既相就係P啦
佢地係勁既,講真,真係講真,我真係唔識P.....

支持, 香港人, 加油!   

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2019-7-18 08:27 AM 發表
今日有市民發起「銀髮族靜默遊行」,由中環遮打花園遊行至政府總部。大會宣布,今天遊行有逾9000...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/1_ZZ4NK_1200x630cropcenter.png

今日有市民發起「銀髮族靜默遊行」,由中環遮打花園遊行至政府總部。大會宣布,今天遊行有逾9000人參與。遊行發起人之一的朱耀明牧師 ...
照牌面⋯⋯⋯自香港開埠以來⋯⋯⋯今次真係全民起動為了守護香港這個家⋯⋯⋯踢走所有害群之馬⋯⋯⋯香港人⋯⋯⋯加油⋯⋯⋯

引用:
原帖由 自由之翼2019 於 2019-7-18 11:49 AM 發表

佢地係勁既,講真,真係講真,我真係唔識P.....
打漏左d野,對返岩岩上面講既野,無錯,警察打人既相係P出黎,而動亂係想P走喔

比個飯盒佢地啦,蝗屍父母就是慘

葉德嫻只係一個無知過氣演員, 同啲過氣歌手一樣, 最多只係代表班暴徒.

啱咀型叫銀髮,唔啱就叫人廢老!

引用:
原帖由 股域 於 2019-7-18 11:53 AM 發表
葉德嫻只係一個無知過氣演員, 同啲過氣歌手一樣, 最多只係代表班暴徒.
今日人工有幾錢? 一個先3毛,不如做警察啦

你智商有限, 用常理唔會講得你明.
引用:
原帖由 dickyyin 於 2019-7-18 11:35 AM 發表
點解三毛咁9唔搭8

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]