• 瀏覽: 42,494
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 ka626168 於 2019-7-18 06:08 AM 發表
除了c丫,僅余葉劉~
剩低垃圾,不能勝任~
.

孽瘤恨做凸手,恨到流曬口水,全香港都知........

.

中央只會更硬
1. 香港作用在中國來講已經全部有plan B
2. 香港有駐軍,亂都亂唔到幾多,辛苦左香港正常人咋
3. 有得走好走,來緊有幾年亂局,經濟衰退到2027年始會中興

引用:
原帖由 暴龍隊員 於 2019-7-18 09:50 AM 發表

.

孽瘤恨做凸手,恨到流曬口水,全香港都知........

.
點會輪到葉劉?
選特首當日佢都入唔到閘
薯片和胡官做都未輪到佢啦!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-7-18 05:52 AM 發表
港府修訂《逃犯條例》引發的示威流血衝突浪潮一發不可收拾,已由金鐘政府核心地帶蔓延至全港十八區,嚴重打擊本港經濟及影響市民生活。消息指中央政府不滿港府及相關對港機構錯判形勢,但為避免再爆發警民衝突,現階段會放任示威者宣洩,直至局勢平定下來後,中央將會調整對港政策,以及對港機構的人事布局........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/ ...
意思係,
會因應對港政策調整,換啲乜辦物辦嘅人。

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-7-18 07:02 AM 發表
一國兩制本來就行不通,50年不變的意思就是2047年才統一,鄧公太多擔憂~

但中國人本是放不得,現在就看香港,要不要主動把這個時間提前~
唔係中國想
係想做俾台灣睇  同果時局勢咁解   
唔通真係對香港好咩

一國兩制好通,你睇下澳門,幾安定繁榮?
引用:
原帖由 ka626168 於 2019-7-18 07:02 AM 發表
一國兩制本來就行不通,50年不變的意思就是2047年才統一,鄧公太多擔憂~

但中國人本是放不得,現在就看香港,要不要主動把這個時間提前~

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-7-18 06:08 AM 發表
除了c丫,僅余葉劉~
剩低垃圾,不能勝任~
CY就是完美

林鄭上台完全睇錯泛民本質,處處討好佢地仲要講話咩大和解

當時CY已經恥笑佢,但就廢事講咁多,睇下佢大和解後既下場係點

引用:
除了c丫,僅余葉劉~
剩低垃圾,不能勝任~
同意,只有689和葉劉可以勝任

政府部門太多肉奸

引用:
原帖由 Bigcrownbond 於 2019-7-18 07:32 AM 發表
找曾生啦,乜都吾做,坐下地產大亨私人飛機去旅行,個仔用港督府搞私人生日派對,一定冇人反(除政府官員下屬)
佢有十大建設
不如你講你口中做過好多野既做過D乜先啦.

引用:
原帖由 智若愚 於 2019-7-18 09:58 AM 發表

CY就是完美

林鄭上台完全睇錯泛民本質,處處討好佢地仲要講話咩大和解

當時CY已經恥笑佢,但就廢事講咁多,睇下佢大和解後既下場係點
係完美地被中央DQ
再搵佢出黎, 中央自己有人先人頭落地

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-7-18 05:52 AM 發表
港府修訂《逃犯條例》引發的示威流血衝突浪潮一發不可收拾,已由金鐘政府核心地帶蔓延至全港十八區,嚴重打擊本港經濟及影響市民生活。消息指中央政府不滿港府及相關對港機構錯判形勢,但為避免再爆發警民衝突,現階段會放任示威者宣洩,直至局勢平定下來後,中央將會調整對港政策,以及對港機構的人事布局........

新聞來源連結:
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/ ...
數你數去得兩個,一係曾鈺成一係就葉劉

引用:
除了c丫,僅余葉劉~
剩低垃圾,不能勝任~
同意暫時看到只有689和葉劉可以勝任,葉劉稍為更適合。

引用:
原帖由 starr 於 2019-7-18 07:57 AM 發表
鄭X華真係好唔掂
咩吾掂 行得食得

向林鄭開刀先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]