• 瀏覽: 186,217
  • 回覆: 1,349
  • 追帖: 5
+47
感激香港還有正義既人

啲暴徒話人地係咖呢啡,起碼我知佢係邊個,但暴徒就只係一堆數字、失業率...真可憐

偶像

仗義每多屠狗輩 

引用:
原帖由 農場藍色腳毛 於 2019-7-20 03:26 PM 發表
啲暴徒話人地係咖呢啡,起碼我知佢係邊個,但暴徒就只係一堆數字、失業率...真可憐
咖呢啡好L過班暴徒,

敢做吾敢認,

個個戴面罩,

衰L咗着草,

衰過垃圾!

引用:
原帖由 Bsai 於 2019-7-17 10:15 PM 發表
香港01》致電鄭家生了解事件,他指自己做完gym後經過新城市廣場,發現一班人圍着商場保安,便上前喝前他們:「佢哋(市民)圍住啲保安要人交代,交代啲乜啫,電視都影晒喇,嗰日我喺電視了解事件(7月14日),其實乜都影晒喇,啲人都唔通氣,恃住人多就圍人、靠惡,唔講道理。」鄭家生更表示,他見到一名年青人,在現場不停叫店舖落閘,他指:「當自己指揮官啊?人哋唔使做生意咩!」

https://www.hk01 ...
想減刑就要記住backup好晒所有whatsapp對話,將來俾人拉左督得一個得一個起碼有得減刑。千祈吳好咁天真以為咩義氣,你吳督人人地都督你,有邊個吳想自己無事?你俾人拉左坐監,你老豆老母邊個得閒理?係人都有自己家人要照顧邊得咁得閒理鬼人地老豆老母!咪咁鬼蠢啦!做人隻棋!救得一個得一個,自己去自首督出攪事個頭目,可能吳使坐監,最起碼以後吳使坐逃犯留落外地!請廣傳,救得一個得一個。

勇者無懼。

正義之士,以一敵衆。佩服!

黃畜暴徒只靠人多蝦人少。

引用:
原帖由 vv169169 於 2019-7-17 10:45 PM 發表
廢老唔死都冇撚用!
敢膽咪同佢單挑囉!睇下邊個廢?

引用:
原帖由 前來外圍的神童 於 2019-7-17 10:59 PM 發表

你係一碌鳩? !
噉樣話你老竇。

引用:
原帖由 condom888 於 2019-7-17 11:00 PM 發表
無線狗毛一條七佬,連狗也不如,惡形惡相由心生,只懂吠不識人話畜生一世大茄
好過你班雜種

引用:
原帖由 家中肉肉甩頭 於 2019-7-21 07:08 PM 發表

噉樣話你老竇。
唔啱?!咁你認都ok嘅,唔該晒。

鄭生,好野

引用:
原帖由 最後的摩根戰士 於 2019-7-17 10:15 PM 發表
奔雷手文泰來
支持佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]