• 瀏覽: 39,892
  • 回覆: 373
+50
就係出動解放軍進行一次屠城行動,將唔聽話的人殺無赦!  死200萬人就可以令香港即時回復和平穩定,非常值得咁做

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
解放軍是愛護人民子弟兵,從來都唔會打唔作奸犯法既中國人,只要講一句我是中國人,唱一次國歌,你一定冇事
不如你勸同你一齊掟磚班暴徒,早日投降啦

提示: 違規內容已被屏蔽
殺晒d黃衛兵就ok啦

wc望香港攬炒之心表露無遺

樓主唔好陷習總於不義

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-7-17 09:58 PM 發表
解放軍是愛護人民子弟兵,從來都唔會打唔作奸犯法既中國人,只要講一句我是中國人,唱一次國歌,你一定冇事
不如你勸同你一齊掟磚班暴徒,早日投降啦 ...
有殺錯冇放過,講一句中國人唱下國歌就冇事?  太天真

區區200萬人算什麼?  連上海浦東區人口嘅一半都冇,如果能夠換來長治久安,殺區區200萬人何足掛齒?  最好殺埋啲鬼佬,順便可以清除外國勢力一舉兩得

引用:
原帖由 keuto 於 2019-7-17 11:08 PM 發表
殺晒d黃衛兵就ok啦
200萬黃衛兵需要解放軍先搞得掂

引用:
原帖由 蕭何 於 2019-7-17 11:17 PM 發表
wc望香港攬炒之心表露無遺
恰恰相反,要香港好起來回復秩序就必需一次大屠殺,就算殺唔晒200萬人都要好似中共當年64咁殺番幾千人,咁就可以長治久安

北京64屠城已經係個好好嘅例子點解屠城會有效,殺無赦之後大陸經濟就火箭式向上,只可惜習敗北未必有鄧公當年的智慧和勇氣

樓主到底有幾憎香港,幾憎中國,幾憎共產黨,
先會提出依種建議?

如果跟你的做法,中國依幾十年的外交努力基本就付諸東流。

引用:
原帖由 JJJJJoey 於 2019-7-18 12:16 PM 發表
樓主到底有幾憎香港,幾憎中國,幾憎共產黨,
先會提出依種建議?

如果跟你的做法,中國依幾十年的外交努力基本就付諸東流。
依度好多人都支持出解放軍殺黃人架

引用:
原帖由 ashootingstar 於 2019-7-18 12:20 PM 發表
不如出老解殺哂香港人 放大陸人落黎 建立新腥港
已經有一個

對,64中共都係因為屠城先有日後經濟起飛

支持解放軍屠城!  將香港由黃人手上解放!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]