• 瀏覽: 2,809
  • 回覆: 18
大和解喇,仲有新城市廣場。

港公安可能以為在深圳河以北執行織務    

引用:
原帖由 不基深情的救星 於 2019-7-17 09:04 PM 發表
【港大犯法無罪】港大接獲警方就警員進入校園表歉意 事件不再發生

香港大學無敵,可為暴徒撐起安全傘,未經許可,唔俾警員進入校園!!!

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1046416-香港-【逃犯條例%E ...
同意

連隨意進入私人地方也不可以的話

將來怎么執法

"香港大學國" 差人過境都要向總統陳文敏申請嘛...

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-7-17 09:09 PM 發表

同意

連隨意進入私人地方也不可以的話

將來怎么執法
咩將來?香港根本都係咁,習慣下。

引用:
原帖由 不基深情的救星 於 2019-7-17 09:04 PM 發表
【港大犯法無罪】港大接獲警方就警員進入校園表歉意 事件不再發生

香港大學無敵,可為暴徒撐起安全傘,未經許可,唔俾警員進入校園!!!

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instan ... /1046416-香港-【逃犯條例%E ...
將來港大有校長或教職員俾暴徒打 .. 記得唔好打 999 ...

哈哈哈哈哈哈

咁就好了,校園可以有好多意外 ......

警方都話不再進入校園. 九龍城寨(香港城寨) 重生.
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-7-18 09:49 AM 發表

將來港大有校長或教職員俾暴徒打 .. 記得唔好打 999 ...

哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 股域 於 2019-7-18 09:52 AM 發表
警方都話不再進入校園. 九龍城寨(香港城寨) 重生.

即係校方係校內進行大屠殺 .. 受害人報警救助 .. 未得校方許可 .. 都不得內進 ??

哈哈哈哈

咁叻下次大學有事唔好報警,叫暴徒處理

黑警直情好似黑幫爛仔巡邏地頭咁

引用:
原帖由 習總精囊 於 2019-7-18 10:16 AM 發表

隨時入你屋企行兩轉得嘛?Sorry,唔記得閣下唔係住香港
柒警都話表歉意
個班冚家剷仲死口硬撐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]