好心啦,佢係咪無小朋友?
保護同教好小朋友係大人既義務同責任,你地班香港歌星政棍教棍究竟做緊咩?



引用 TOP

被引用(10)
過多十幾廿年又多一批殺傷力更強嘅超級喪屍……


引用 TOP

佢咪正宗,有爹生,沒娘教既人版囉!
生左照只顧搵錢,完全唔知家教係咩?
老來真折墮,要做埋賤格野,先可有尊嚴咁退休,收皮啦!



引用 TOP

葉德嫻D仔女同早就同佢反晒面,所以呢個老女人心理唔平恆,諗嘢好偏激。


引用 TOP

佢唔係無小朋友,係眾叛親離啫


引用 TOP

仔女就有㗎喇,不過佢而家同啲仔女反咗面 ,所以呢個老女人由變態變為好變態

你知啦,通常咁支持暴徒嗰啲人都係有少少問題



引用 被引用(1) TOP

嘩!咁攪法佢個哎吔仔要同佢割蓆先得,如果唔係比阿爺封剎就大劑


引用 TOP

d仔女唔理葉德嫻,佢又嫌生果金唔夠駛,咁咪去攞美金囉,都係求財啫
黃絲覺得貪錢不是錯,錯的一定是政府和林鄭



引用 TOP

正正自覺有人撐,班人得寸進尺周圍蝦蝦霸霸,阿影后一定覺得佢地冇錯啦


引用 TOP

佢地邊有小朋友啫?

豆腐C,子宮對子宮,就算佢着晒西裝企埋响度疴尿,都唔會變成男人有仔生 !

基佬明,男人之家淨係玩男人屎忽,根據常理都唔會响個屎忽度疴個仔出嚟嘅 !

葉德嫻,佢好似有仔有女,不過佢D仔女同佢好疏離,十幾年可以唔見面唔聯絡果隻,咁佢係一個點樣嘅老母可想而知,連一直好關照佢,待佢如母嘅劉德華都頂佢唔順近年都疏遠佢,就知佢幾難頂 !

做得黃絲,絕子絕孫㗎 !



引用 TOP

同屋企人關係唔好.


引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。