• 瀏覽: 88,837
  • 回覆: 877
  • 追帖: 5
+87
唔知佢係低能定白痴

垃圾偽人

引用:
原帖由 cherie 於 2019-7-17 09:03 PM 發表

仲有"孩子",  好難頂
個個都扮細路,扮孩子,都出嚟做嘢了,仲叫自己做學生,咬人手指個又報稱學生,旺角禁錮非禮案肥仔,又話自己係學生。到六十歳都仲報稱學生。

惡毒老人同盟

只要稍有良知既人
都唔會咁樣煽動D後生
墮入仇恨深淵

廿零歲人
咁就一世

香港竟然有班咁惡毒銀髮老毒妖

不評論了

失智係冇得醫

呢D埸合嚟個靚抽攞傻仔光環掌聲 最容易最合適不過

冇錯,真係冇錯佢係有病!

從細到大,我很喜歡她,不論唱歌或做戲……算吧!你繼續同班畜牲一齊發傻啦~

引用:
原帖由 fathoz 於 2019-7-17 08:05 PM 發表
拆左個立法會都冇做錯!?
佢地點會認為自己有錯!!佢哋成日話乜鬼違法達義, 又話自己係義士, 做嘅嘢係為公義, 為香港。。。。不過每次出來搞事都要戴口罩,驚比人認到, 又要 趕尾班車, 冇冷氣又扭計, 真係人唔笑, 狗都吠。

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 08:48 PM 發表

佢撈得好霉
老姑婆晚晚閪癢難熬,寂寞難耐(自摸奶奶)……
想黃廝借把雨傘返去當自慰工具

又老又窮,要靠出賣自己良知過活真係好低賤!

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 07:55 PM 發表
反修例遊行,今日到銀髮族接力,逾千名長者嚮應號召,參與Fb專頁「銀髮族老而不廢」發起的遊行,希望「默默為崩壞制度送終」。多次參與反修例活動的藝人兼影后葉德嫻(Deanie姐)亦在隊伍之中。 今年71歲

https://topick.hket.com/res/v3/i ... 0190717_E_V2_1024.p ...
「沒上街的年青人,你們沒錯,你們這班上街的年青人才是最錯!」

都唔知有無攪錯,我隔離屋個阿伯患有腦退化,個社工同佢屋企人話帶咗成班老人家佢出去部外行吓,之後問都無問就帶咗去銀髮族靜默遊行,都吾知有無攪錯借啲老人家過橋。