• 瀏覽: 88,825
  • 回覆: 877
  • 追帖: 5
+87
引用:
原帖由 martin101 於 2019-7-18 08:42 AM 發表

看來你都仲未去真了解年輕人在反什麼 爭取什麼
其實唔太明 請說明?

今次可以改寫典故為 [ 百人卻因妳而死 ]

一千多人又話九千幾人

很多暴徒都不是學生的! 是有組織的人! 拘捕的 人都有職業的!

葉得閒,有時間你可以生cancer有排你煩,咪死出黎煩L哂:

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-7-18 03:29 PM 發表

好多人好陰質,不停叫人衝
陰質嫻係表表者

引用:
原帖由 nipnipinmymind 於 2019-7-18 03:30 PM 發表

答幾多㳄都想暴政主持放過香港人,我地老百姓更無辜!
你地做暴徒嘅,唔好破壞公物。 係香港人辛苦建立出黎。 你去搞暴政,做咩事要拆爛啲野又週圍塗鴉。 做錯事又唔認錯。 於過我地呢啲小市民。

引用:
原帖由 DEVILQUEEN 於 2019-7-17 08:47 PM 發表
我就真係要返屋企揼爛晒佢啲唱片啦

講埋啲嘢是非不分惡人先告狀

話啲青年人出嚟做報道衝擊立法會係冇錯鼓勵佢哋去衝

咁老都唔積下陰德
佢果d唔係好值錢架咋

引用:
原帖由 flowerson 於 18-7-2019 03:43 PM 發表

你地做暴徒嘅,唔好破壞公物。 係香港人辛苦建立出黎。 你去搞暴政,做咩事要拆爛啲野又週圍塗鴉。 做錯事又唔認錯。 於過我地呢啲小市民。
你地做五毛嘅,唔好破壞香港。 香港係香港人辛苦建立出黎。 你地玩共襂,做咩要搞到香港人神僧鬼?
做錯事又搬龍門, 最叻指鹿為馬, 放過我地呢啲小市民。

引用:
原帖由 司恆從 於 2019-7-18 03:43 PM 發表

陰質嫻係表表者
仲要虎口婆心咁先恐怖。你地無做錯,你地天生就要入亦柱。

引用:
原帖由 1518 於 2019-7-17 08:55 PM 發表
葉德嫻啲仔女唔理佢,咩原因呢?
d仔女唔理佢?咁陰公?

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 07:55 PM 發表
反修例遊行,今日到銀髮族接力,逾千名長者嚮應號召,參與Fb專頁「銀髮族老而不廢」發起的遊行,希望「默默為崩壞制度送終」。多次參與反修例活動的藝人兼影后葉德嫻(Deanie姐)亦在隊伍之中。 今年71歲

https://topick.hket.com/res/v3/image/content/2400000/2404042/WongYip_exmobile_20190717_E_V2_1024.p ...
高叫年青人,你們死無葬身之地呀

引用:
原帖由 nipnipinmymind 於 2019-7-18 03:53 PM 發表

你地做五毛嘅,唔好破壞香港。 香港係香港人辛苦建立出黎。 你地玩共襂,做咩要搞到香港人神僧鬼?
做錯事又搬龍門, 最叻指鹿為馬, 放過我地呢啲小市民。 ...
講白啲。 你地呢啲暴徒搞政府咪搞政府。 依家搞到香港小市民啦。 唔知醜

又話唔好阻住列車門既
又冇錯呀沙田個次?

睇嚟佢好鍾意小鮮肉,各位暴徒小心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]