• 瀏覽: 88,836
  • 回覆: 877
  • 追帖: 5
+87
引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 07:55 PM 發表
反修例遊行,今日到銀髮族接力,逾千名長者嚮應號召,參與Fb專頁「銀髮族老而不廢」發起的遊行,希望「默默為崩壞制度送終」。多次參與反修例活動的藝人兼影后葉德嫻(Deanie姐)亦在隊伍之中。 今年71歲

https://topick.hket.com/res/v3/i ... 0190717_E_V2_1024.p ...
呢兩條仆街係火車度講係沙田打警察好爽
話賺咗錢而定去澳門玩兩手先
21號再返工去打撚死班狗

附件

3252C003-D484-4FAF-8EE9-2B981E0F6888.jpeg(171.75 KB)

F05F2142-84A0-454C-B7FE-790CFE5F7F07.jpeg(184.03 KB)

FD2A123D-15FE-4AAD-A633-86C43C7D0670.jpeg(105.02 KB)

得嫻飲茶拉你

引用:
原帖由 fathoz 於 2019-7-17 08:05 PM 發表
拆左個立法會都冇做錯!?
枉劉華當你契媽

保護同教好小朋友係大人既義務同責任,你地班香港歌星政棍教棍究竟做緊咩?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-7-17 08:12 PM 發表
最近左一句兒童,右一句年青人,呢d低級煽情的話聽到都肉麻

小心聽到耳膜破裂

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2019-7-17 09:59 PM 發表

呢兩條仆街係火車度講係沙田打警察好爽
話賺咗錢而定去澳門玩兩手先
21號再返工去打撚死班狗
澳門司警做野

相信青山職員已收到通知,
葉德嫻精神呆若木雞,
須要接受治療。

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 07:55 PM 發表
反修例遊行,今日到銀髮族接力,逾千名長者嚮應號召,參與Fb專頁「銀髮族老而不廢」發起的遊行,希望「默默為崩壞制度送終」。多次參與反修例活動的藝人兼影后葉德嫻(Deanie姐)亦在隊伍之中。 今年71歲

https://topick.hket.com/res/v3/i ... 0190717_E_V2_1024.p ...
我之前已經覺得佢個樣串柒柒,估唔到佢無恥到帶埋班暴徒父母去遊行

引用:
原帖由 lpj88 於 2019-7-17 08:31 PM 發表
劉華遲早比佢累死.
葉攪到眾叛親離,屋企人都唔認佢,真係有原因。

唔理黃藍都好,唔尊重人,打人,圍人,攪破壞就係唔啱,是非黑白都攪唔清,示威者已經變成極端組織,佢仲堅持出黎盲撐暴徒,真係十失望!!

好過香討師兄既
唔敢出黎 正係識留言

引用:
原帖由 子靈 於 2019-7-17 09:47 PM 發表
唔係唔理, 係掉低佢一個
從小都唔多理仔女!冇做好母親責任!俾掉低都好正常!

引用:
原帖由 nichemarket 於 2019-7-17 09:59 PM 發表

枉劉華當你契媽
咬段警察碌撚都冇錯

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 08:45 PM 發表

呢d低賤行業
有不少系綜緩老人家...反政府人士,控制左社工介,傳播介,教師介,部分醫療介,包括網上討論區,所以要反,大把人可以出里

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]