• 瀏覽: 88,938
  • 回覆: 877
  • 追帖: 5
+87
引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-7-17 08:12 PM 發表
最近左一句兒童,右一句年青人,呢d低級煽情的話聽到都肉麻

仲有本世紀最搞笑的香港未來精英

引用:
原帖由 神行客 於 2019-7-17 09:53 PM 發表
衝擊立法會冇錯
刑毀立法會冇錯
包圍警察總部+刑毀冇錯
手無寸鐵地扔磚/鐵支/鐵馬冇錯
非禮禁錮女途人冇錯
十幾人用雨傘等武器圍毆倒地警員都冇錯

一切錯在中央, 錯在林鄭

就係呢班卜街耳猿/偽人/父母推人地仔女去送死

佢地心諗: 捉你班柒頭之ma
我自己都冇俾自己仔女去搞事
你死你事 ...
希望能大大力摑醒班暴徒

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-7-17 07:57 PM 發表
良心藝人
唔覺,老懞著就有份

葉氏死老嘢頭腦有問題

唔好大教壞細

警察都係年青人

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 07:55 PM 發表
反修例遊行,今日到銀髮族接力,逾千名長者嚮應號召,參與Fb專頁「銀髮族老而不廢」發起的遊行,希望「默默為崩壞制度送終」。多次參與反修例活動的藝人兼影后葉德嫻(Deanie姐)亦在隊伍之中。 今年71歲

https://topick.hket.com/res/v3/image/content/2400000/2404042/WongYip_exmobile_20190717_E_V2_1024.p ...
初初以為佢好正義, 但原來偽人真係偽人

呢D野做比儍仔同外國睇架,人地有專業演員同導演,剪接架

香港垃圾

引用:
原帖由 lunlunka 於 2019-7-17 08:09 PM 發表
好心啦,佢係咪無小朋友?
保護同教好小朋友係大人既義務同責任,你地班香港歌星政棍教棍究竟做緊咩?
葉德嫻D仔女同早就同佢反晒面,所以呢個老女人心理唔平恆,諗嘢好偏激。

得閒收女?

我睇佢唔起,暴徒沒有槍只有頭盔同水樽

現在睇台灣人覺醒未

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-7-17 07:55 PM 發表
反修例遊行,今日到銀髮族接力,逾千名長者嚮應號召,參與Fb專頁「銀髮族老而不廢」發起的遊行,希望「默默為崩壞制度送終」。多次參與反修例活動的藝人兼影后葉德嫻(Deanie姐)亦在隊伍之中。 今年71歲

https://topick.hket.com/res/v3/image/content/2400000/2404042/WongYip_exmobile_20190717_E_V2_1024.p ...
葉德嫻終終光宗耀祖,令子子孫孫引以為榮!👍🏻

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-17 09:53 PM 發表

this is very good!
年青人你們沒有做錯!
最錯就係生佢哋出嚟老豆老母

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]