[本港新聞評論] 【反修例】葉德嫻參與銀髮族靜默遊行高呼:年青人你們沒有做錯!【有片】 - 香港經濟日報 - TOPick - 新聞 - 社會

提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
正宗為老不尊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不覊的牛牛 於 2019-7-17 08:58 PM 發表

老懵咗,睇唔到啲暴民獸行。
邊個叫香港d傳媒新聞基本上一面倒對暴徒避重就輕,訪問親就係飯民議員,唔係就係路人甲,遊行者見警打手無吋鐵嘅後生仔,有幾何見訪問人係鬧呢班人,專業操守新聞持平?早已掉入垃圾桶了

引用:
原帖由 怒風 於 2019-7-17 08:31 PM 發表

點先為之年青人沒有錯??即係葉得閒覺得入立法會搞破壞同打警察都係正確?
佢意思係陳同佳都冇做錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 委屈的獅子 於 2019-7-17 09:08 PM 發表

又老又窮,要靠出賣自己良知過活真係好低賤!
佢後生嘅時候咁多戲拍咁紅應該搵埋唔少

我都係佢粉絲

有晒佢所有唱片

不過依家睇清楚佢真面目知道佢咁燃衰

唔再鍾意佢啦

回覆 引用 TOP

遊行沒錯,錯在用暴力

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2019-7-17 09:13 PM 發表

DLLM

收左錢,廣告內市民小小野都俾你寸,依家暴徒掟L埋磚你就話無錯

黑演?
https://www.youtube.com/watch?v=kNrIpj8bYyQ
呢條仆街食兩家茶禮

回覆 引用 TOP

啇台先好笑…話自己嘅記者公証
引用:
原帖由 richandhealthy 於 2019-7-17 09:15 PM 發表

邊個叫香港d傳媒新聞基本上一面倒對暴徒避重就輕,訪問親就係飯民議員,唔係就係路人甲,遊行者見警打手無吋鐵嘅後生仔,有幾何見訪問人係鬧呢班人,專業操守新聞持平?早已掉入垃圾桶了 ...

回覆 引用 TOP

點解吾幫傑青做先鋒?又係後面叫人衝咁仆街?

回覆 引用 TOP

唔怪之得劉德華會疏遠你 原來佢個腦真係有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mplin21 於 2019-7-17 21:16 發表

遊行沒錯,錯在用暴力
說得全對

回覆 引用 TOP

我以前都感覺佢唔錯
但而家我唔鐘意佢
以後有佢做既戲唔睇
作為一個公眾人物唔應該高調公開講政治

回覆 引用 TOP

老人家都要站出來,呢個社會巳..

回覆 引用 TOP

好撚得閒,無工開

回覆 引用 TOP

真正香港人葉德嫻多謝你,為正義站出嚟對抗暴政

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。