• 瀏覽: 51,446
  • 回覆: 453
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 伍皓昌 於 2019-7-17 17:41 發表

我真係好唔明白, 當有人提出這個要求(紅字)時, 點解冇人, 包括官員, 記者, 建制議員, 攞張大大張既相, 或者平板電腦, 播出暴徒推鐵馬,掟磚, 衝擊立法會, 打警察...等既圖片或影片, 問佢地是否包括片中既暴徒? ......真係想睇下, 佢地既面皮, 是否厚到可以當眾講"是"字. ...
點解d市民見到暴徒唔驚但見到班毅進仔衝入新城市9叫發癲就雞飛狗走?

含家產為恐天下不亂。

又係法輪邪功成員,全部熟口熟面的老畜牲。
仆街冚家剷!

大紀元旗下

同班大學生要求有乜吾同,但佢地該吾會認同要你班廢老幫手

他們穿白衫

又係法輪邪功成員,全部熟口熟面的老畜牲。
仆街冚家剷!

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2019-7-17 06:31 PM 發表

口罩義士已經係終點等緊啦 .. 
死老嘢,行快啲啦,we are ready嗱!
派緊口罩、頭盔、遮!

之前c9,耶撚、絕食者,而家老人家……遲d出埋bb仔,賤黎果然係仆街,個個都要利用

廢老做咩獻世?

引用:
原帖由 joe.xu 於 2019-7-17 06:32 PM 發表
含家產為恐天下不亂。
乞衣暴徒就係想香港大亂﹐中國大亂

禁又吾好禁話d老人家 佢地都係俾人利用

引用:
原帖由 refugee 於 2019-7-17 18:01 發表
最近兩次既靜默遊行絕對係好好既示範

只要遊行人士唔搞搞震,根本唔會引發警民衝突

力證上水沙田混亂都係一批暴徒有意造成,咪再賴警察啦 ...
又封路又封地鐵入口等d示威者入哂去就衝入去困獸鬥
其實警察知唔知自己做咩 根本冇佢地就好和平

引用:
原帖由 贏高興輸快樂 於 2019-7-17 05:03 PM 發表
東網直播:銀髮族靜默遊行起步 提出多項訴求

※收看直播,請按下面連結︰
https://tv.on.cc/newslive/

修訂《逃犯條例》引發連串遊行示威,有退休人士於今日(17日)發起「銀髮族靜默遊行」,由中環遮打花園遊行至政府總部,要求政府撤回修例、撤銷對已被捕人士的檢控、立即停止搜捕、成立獨立調查委員會徹查警民衝突及重啟政改實行雙普選。東網直播遊行情況。

新聞來源連結:
ht ...
肯定d仔女係逃犯同暴徒。
唔駛認撒銷檢控,係冇可能。

引用:
原帖由 marychin 於 2019-7-17 05:08 PM 發表
連佢地口中廢老都用埋
下次出埋bb,贏埋起跑線!
再嚟出埋大肚婆,贏到盡……
……贏L埋射精前!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]