• 瀏覽: 90,185
  • 回覆: 551
  • 追帖: 5
+67
其實佢係咪女警重要嗎?

全件事係有個男非禮同搶手機

On99, 如果係女警仲唔趁機告多一條襲警罪呀

一定係P圖,警方已出可通告圖中的是女警,但不是女商人。
請勿造謠!

啲人真係有病,女警就要俾你非禮,扯頭髮?

引用:
原帖由 boffey 於 2019-7-17 03:19 PM 發表
就算是警察就可以俾你打俾你非禮?暴徒邏輯非常人能理解
如是女警,襲擊執法者,要判重啲添!

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-7-17 02:59 PM 發表

女傷人
唔同人, 反而相中女警有 d 似 馮小剛

引用:
原帖由 cottageflies 於 2019-7-17 04:44 PM 發表
好樣衰,個女傷人唔方好人
成班犯狗暴徒都無個好樣,咁係咪隨便見到佢哋都打得?法官都會判無罪?

引用:
原帖由 lamqqq 於 2019-7-17 04:44 PM 發表
上圖與下圖的不是同一人?
下次女商人出庭做證人 叫女督察一齊現身 會唔會 孖妹 一個係家姐

唔好搬龍門,係警察或咩人都好,係公眾地方影相係唔會犯法!疑犯無權過問!

引用:
原帖由 GC8V 於 2019-7-17 03:49 PM 發表
唔可以人有相似 ???
根本係 p 圖

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-17 02:47 PM 發表
九龍區反修例大遊行時有示威者在旺角要求一名女子刪除手機所拍片段,期間3名示威者涉在爭執中撕扯該女子衣服和從後箍頸和胸部,警方就事件拘捕兩男一女,指他們涉非法禁錮及非禮罪。網上流傳一組圖片,質疑該女商人為一名警察,警方表示,相片中的警務人員為一名駐守港島區的女督察,並非案件中的女受害人。         

有傳30歲女商人姓關,在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

當日警方 ...
成日造謠抹黑見到係女人就話係

痴尻線 甘都得 

有話在旺角租格仔店的女商人?原來係打理家族金融貿易生意。
被告又話係學生?點知係已經畢業的學生。原來“學生”個名有光環。

呢單係目前暴徒最暴力事件,呢十分鐘受害人最少有惡死左幾次感覺

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-7-17 04:44 PM 發表
睇片
暴徒令人髮指

https://youtu.be/4ljzye2dxfA
片頭照, 哩蕉好似叫 老漢推車.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]