• 瀏覽: 90,096
  • 回覆: 551
  • 追帖: 5
+67
張相blur 過,保護周圍旁邊嗰班暴徒…

真係女警仲報咩警咁多餘,直接拉人啦,襲擊罪一定要有人報警先做得野?

引用:
原帖由 自殺仔 於 2019-7-18 01:23 AM 發表
黃絲好易被一兩張相同幾隻字攪到發晒癲
基本上是但放一張相上去~
話相入面果個係警員~邊日邊日去左示威區打人~
就會有好多人信架喇~
暴徒唔需要真相,只需要夠鐘上電

引用:
原帖由 big3624 於 2019-7-17 02:49 PM 發表
揾暴民!逐個捉!
仆你街,講到自己咁正義,仲要帶罩

引用:
原帖由 yyy888n 於 2019-7-17 03:21 PM 發表
差婆咪差婆囉, 吾洗扮商人老師喎,可以告多條襲警罪
如果係差婆,尼三條暴徒有排受

引用:
原帖由 香港泛黃的羔羊 於 2019-7-17 04:03 PM 發表
呀sir話唔係就唔係!香討忠犬知道沒!
你只有本事証明佢係?

警方而家講嘅嘢 仲有人信?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-7-17 04:10 PM 發表
係 madam 就可以又攬又揸又磨股同禁錮??
暴徒有咩唔得,小心呀一陣又話起你底圍你

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-17 04:12 PM 發表
笑撚死
我反對暴徒使用暴力,希望各位舉報暴徒

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-17 04:26 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西
打暴徒差佬沒手軟

引用:
原帖由 kitkityuan 於 2019-7-17 22:15 發表

有片重好  
拍片要時間長,易被發現!
為自身安全計,有相已足夠!

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-17 02:47 PM 發表
九龍區反修例大遊行時有示威者在旺角要求一名女子刪除手機所拍片段,期間3名示威者涉在爭執中撕扯該女子衣服和從後箍頸和胸部,警方就事件拘捕兩男一女,指他們涉非法禁錮及非禮罪。網上流傳一組圖片,質疑該女商人為一名警察,警方表示,相片中的警務人員為一名駐守港島區的女督察,並非案件中的女受害人。         

有傳30歲女商人姓關,在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

當日警方 ...
係女警係咪即係代表合法?。。叫佢搵個黃狗律師同黃狗法官講。。。如果告唔到。。會成為首宗案例。。以後打差佬 等於告唔入 連登仔等於醜 蠢  7 on 9

暴徒以為自己好正義,做偉大革命,乜都做得出。

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-7-17 04:44 PM 發表
睇片
暴徒令人髮指

https://youtu.be/4ljzye2dxfA
重有好多禽獸等捉

警察與否重要嗎?大街大巷輪流非禮,除左印度,原來香港都做得出

將犯法合理化

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]