• 瀏覽: 89,968
  • 回覆: 551
  • 追帖: 5
+67
文宣?
禁錮及非禮是事實

引用:
原帖由 cottageflies 於 2019-7-17 04:44 PM 發表
好樣衰,個女傷人唔方好人
你咁樣衰咪唔出得街?

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-17 02:47 PM 發表
九龍區反修例大遊行時有示威者在旺角要求一名女子刪除手機所拍片段,期間3名示威者涉在爭執中撕扯該女子衣服和從後箍頸和胸部,警方就事件拘捕兩男一女,指他們涉非法禁錮及非禮罪。網上流傳一組圖片,質疑該女商人為一名警察,警方表示,相片中的警務人員為一名駐守港島區的女督察,並非案件中的女受害人。         

有傳30歲女商人姓關,在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

當日警方 ...
佢係C.I.B{刑事情報科:即係狗仔隊}借人幫手做野黎咖,
{因為這部門時常要D生面口嘅人去做,原因系要跟蹤+收集情報{可疑人},
{同軍隊裡面的間諜功能差不多:唔會咁容易被人認得/出},
這種情況在警隊裡面經常發生。

引用:
原帖由 超級大戶25仔 於 2019-7-17 04:45 PM 發表
明明係同一個人黎........黑警龍門任佢搬....
你p Donald Trump個頭上去都得啦,造假證唔知坐幾年呢?

引用:
原帖由 brianlee36 於 2019-7-17 03:18 PM 發表
擺得上法庭,公布得受害人係商人,仲有得假? 如受害人就算係警察,都唔代表呢班人可以咁樣做,其實講乜都係輸晒,亦無任何合理求情理由,而且佢地無自首亦無公開向受害人道歉, 只係心存僥倖希望唔俾人拉到,所以罪無可恕,身為老師就更要罪加一等 ...
其實我都想佢係警察告多條罪😂都唔明班傻仔唸咩以為係警察就合理無罪可甩身?

引用:
原帖由 wonder_girl 於 2019-7-17 04:45 PM 發表
暴徒仲要痴幾耐?如果真係女警,會敢報警?
一上到庭就知道究竟係咩人咩職業,暴徒仲死雞撐飯蓋!
靠p圖打官司我第一次聼

引用:
原帖由 chinaboyboy 於 2019-7-17 11:52 PM 發表
第1非法禁錮, 非禮就算佢係唔係女警, 班人都無權咁做, 第2, 如果佢係女警, 佢咁樣上庭佢自己都會有問題, 因為佢提供假資料, 佢都會好大獲, 所以你地想抺黑, 都係算把啦!
因為佢係女警, 其實都己經告得佢地入, 無需要扮唔係!
唔通你既邏輯係, 女警就可以非禮 ...
証據已經擺左上庭,何況女商人會出庭作証,講大話?會坐監喎...
果班X登真係當市民好似佢地咁傻...

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-17 04:26 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西
d仆街黑衣冇打警察?不過激進黃絲作風,只信毒果,其他新聞都係造假,奶美漢奸肥佬黎就係教主!

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-17 02:47 PM 發表
九龍區反修例大遊行時有示威者在旺角要求一名女子刪除手機所拍片段,期間3名示威者涉在爭執中撕扯該女子衣服和從後箍頸和胸部,警方就事件拘捕兩男一女,指他們涉非法禁錮及非禮罪。網上流傳一組圖片,質疑該女商人為一名警察,警方表示,相片中的警務人員為一名駐守港島區的女督察,並非案件中的女受害人。         

有傳30歲女商人姓關,在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

當日警方 ...
其實 d畜牲唔需要咁刻意話人係警察,係又如何?唔係又如何?佢係受害人,有班畜牲係加害人就夠了,等坐監啦成班廢物。

引用:
原帖由 Heyjoejoe 於 2019-7-17 04:52 PM 發表

證明比大家睇,香港政府 同 警察係幾咁黑暗
撐黑警嘅人係幾咁冇腦...

次次都比人大巴大巴掌咀
證明d白癡仔係幾咁白癡,靠p圖去呃呃騙騙,真係當其他人都係白癡?

引用:
原帖由 vampire912 於 2019-7-18 12:14 AM 發表

其實 d畜牲唔需要咁刻意話人係警察,係又如何?唔係又如何?佢係受害人,有班畜牲係加害人就夠了,等坐監啦成班廢物。
師兄講得啱!違法就違法,暴徒諸多借口轉移視線!

引用:
原帖由 做乜很 於 2019-7-17 05:06 PM 發表

我唔係緊張,一張咁白痴嘅改圖唔通會有律師夠膽擺上庭咩,佢哋唯一嘅目的只係呃暴徒,等d暴徒更加嬲更加懆而且
攞呢張p過嘅相上庭?個律師想比人告?

真身

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-7-17 04:15 PM 發表

P圖?有條片噃
P依個畫面幾有創意

多餘 兩個人都唔同樣睇下條眉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]