• 瀏覽: 90,190
  • 回覆: 551
  • 追帖: 5
+67
引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-7-17 04:39 PM 發表

假設係警察影佢地相,佢地就禁錮女警,渣佢波

咁同1989年6月3日北京城外圍群眾打死解放軍有乜分別?當時老解未開槍,被殺的估計既偵察部隊
偵條毛咩,咪同香港甘,諗住拎技棍搞撚掂,點知搞掂左自己

就算係警察,你班暴徒易得相,點解我影相,要俾你管

引用:
原帖由 lavender18 於 2019-7-17 04:42 PM 發表
唔信,女警咁身手?
身手無咩特別,本身港警大部份同保安根本無分別,比其它地方的人見到片肯定話港警系全世界最辛福既人,甘就2皮幾一個月

引用:
原帖由 wonder_girl 於 2019-7-17 04:45 PM 發表
暴徒仲要痴幾耐?如果真係女警,會敢報警?
一上到庭就知道究竟係咩人咩職業,暴徒仲死雞撐飯蓋!
香港地通街智障,講乜都有人信,有人梗系搏一摶

第1非法禁錮, 非禮就算佢係唔係女警, 班人都無權咁做, 第2, 如果佢係女警, 佢咁樣上庭佢自己都會有問題, 因為佢提供假資料, 佢都會好大獲, 所以你地想抺黑, 都係算把啦!
因為佢係女警, 其實都己經告得佢地入, 無需要扮唔係!
唔通你既邏輯係, 女警就可以非禮同禁錮? 邊度學返黎??

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-7-17 03:01 PM 發表
係唔係警察都唔可以禁錮,非禮,搶劫,襲擊,恐嚇。
你同64班學生殺軍警公安有乜分別
上到法庭咪知囉,要宣誓架嘛

兩男認罪啦.. 走唔甩
女教師就... 判服務令多... 睇片佢無乜點

引用:
原帖由 nstungh 於 2019-7-17 02:59 PM 發表

女傷人
DLLM第一張一睇就係p圖,呢單case已經上咗court,你開名我報警告你妨礙司法公正

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-17 04:12 PM 發表
笑撚死
p圖死全家

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-17 04:23 PM 發表
DLLM 女商人
DLLM p圖賤狗

引用:
原帖由 wongchiming 於 2019-7-17 04:26 PM 發表
DLLM 仆街777, 冇用政治解決政治, 淨係識搵差佬打9D細佬,
知你想有差佬被打死嗎, 咁就想逆轉民意, 正黑心西
DLLM打人個d全部係畜生野獸

引用:
原帖由 discussball 於 2019-7-17 04:26 PM 發表
出圖果位係未防礙司法公正?
咁當然果班傑青係話為公義啦
yes 係妨礙司法公正

引用:
原帖由 黃昏花花膠樽 於 2019-7-17 04:35 PM 發表
肯定係同一個人
p到現場全部都係一個人都得,白癡

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-7-17 04:24 PM 發表
人渣英華女校教屍
呢條黃屍臭西做教師,班學生唔變反政府喪屍死𡃁仔死𡃁妹至奇啦!

引用:
原帖由 wilkis333 於 2019-7-17 04:37 PM 發表

老c應該玩完
應該要停職,如果罪名成立就要過精彩人生兼失業

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]