• 瀏覽: 90,191
  • 回覆: 551
  • 追帖: 5
+67
引用:
原帖由 o12345o 於 2019-7-17 10:53 PM 發表

個女警咁似個死八婆既?
變左毛婆

睇下D法官點放先!

引用:
原帖由 big3624 於 2019-7-17 02:49 PM 發表
揾暴民!逐個捉!9933288 9933289 9933290 9933291 9933292
一班烏咀狗

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2019-7-17 09:46 PM 發表

女傷人

原來巫婆唔肯幫暴徒打jj

引用:
原帖由 kitkityuan 於 2019-7-17 10:29 PM 發表

係女就得 
豬扒都硬食?

引用:
原帖由 中年失業 於 2019-7-17 11:00 PM 發表

豬扒都硬食?
佢地會 

photoshop高手?

就算係警察你就可以打柒佢 暴徒兩個字係貨真價實

都幾好笑喎, d人覺得就算個女人真係警察, 佢地就可以隨意非禮, 搶人電話??!!

唔重要,洗定個屁屁喇

引用:
原帖由 cottageflies 於 2019-7-17 04:44 PM 發表
好樣衰,個女傷人唔方好人
你都係,怪不得唔敢出街日日係電腦世界發泄

引用:
原帖由 brianlee36 於 2019-7-17 03:18 PM 發表
擺得上法庭,公布得受害人係商人,仲有得假? 如受害人就算係警察,都唔代表呢班人可以咁樣做,其實講乜都係輸晒,亦無任何合理求情理由,而且佢地無自首亦無公開向受害人道歉, 只係心存僥倖希望唔俾人拉到,所以罪無可恕,身為老師就更要罪加一等 ...
無錯,c hing。
上得庭唔通可以警察扮商人?嗰啲新聞只係俾返佢地d智將睇....

暴徒為犯罪合理化!

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-17 02:47 PM 發表
九龍區反修例大遊行時有示威者在旺角要求一名女子刪除手機所拍片段,期間3名示威者涉在爭執中撕扯該女子衣服和從後箍頸和胸部,警方就事件拘捕兩男一女,指他們涉非法禁錮及非禮罪。網上流傳一組圖片,質疑該女商人為一名警察,警方表示,相片中的警務人員為一名駐守港島區的女督察,並非案件中的女受害人。         

有傳30歲女商人姓關,在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

當日警方 ...
色狼肥佬眼神跟本就係晚晚睇4仔打飛機既變態佬

係唔係警察唔重要
咁樣打人 仲有法治嗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]