• 瀏覽: 89,960
  • 回覆: 551
  • 追帖: 5
+67
引用:
原帖由 nstungh 於 2019-7-17 02:59 PM 發表

女傷人
黑警可恥!

引用:
原帖由 33illumunati 於 2019-7-17 05:01 PM 發表
如果係警察,你仲大鍋, 襲警罪,仲大
但係如果係休班警察或便衣無出示委任證, 又告唔告得入襲警?

引用:
原帖由 遁地盒仔 於 2019-7-17 03:01 PM 發表
係唔係警察都唔可以禁錮,非禮,搶劫,襲擊,恐嚇。
你同64班學生殺軍警公安有乜分別
咪就係
帶住口罩喊民主
又揸波又摸身強姦完
仲要鬧人

附件

10726784576_1262162162.310x310.jpg(26.45 KB)

20140610104341285.png(275.21 KB)

引用:
原帖由 carman1980 於 2019-7-17 04:55 PM 發表

我都想睇有樣子果條片
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

張相點影?成條片都無出到樣

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-7-17 05:04 PM 發表

但係如果係休班警察或便衣無出示委任證, 又告唔告得入襲警?
個point係人地無告佢地襲警

係唔係又點?罪都入硬

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2019-7-17 04:59 PM 發表

師兄,不用咁緊張既,上到法庭,法官實會用他們專業的方法找到女受害者是商人定女警,到時流言自不然就會被搓破。
我唔係緊張,一張咁白痴嘅改圖唔通會有律師夠膽擺上庭咩,佢哋唯一嘅目的只係呃暴徒,等d暴徒更加嬲更加懆而且

咁著數
唔怪得咁多人參加啦

附件

10726784576_1262162162.310x310.jpg(26.45 KB)

20140610104341285.png(275.21 KB)

黃官話係商人吾通黃官都做假

件事件擺係台 受害人 係個人。不論商人定女警 有良知 有理性 有同理 的人都唔會咁樣對待。 即使大家政見不合也不應如此。

痴線,有得作假嗎?一上法庭,身份便一清二楚,依家屈人係警察有乜用?如果人哋真係警察,班友襲警仲大罪。

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-7-17 02:47 PM 發表
九龍區反修例大遊行時有示威者在旺角要求一名女子刪除手機所拍片段,期間3名示威者涉在爭執中撕扯該女子衣服和從後箍頸和胸部,警方就事件拘捕兩男一女,指他們涉非法禁錮及非禮罪。網上流傳一組圖片,質疑該女商人為一名警察,警方表示,相片中的警務人員為一名駐守港島區的女督察,並非案件中的女受害人。         

有傳30歲女商人姓關,在澳洲讀書,去年回流返港,打理家族的金融貿易生意。

當日警方 ...
人生精彩。。。。形容得好

即係只要受害者係警察,就可以箍頸非禮搶手機?

唔係女警做乜係咁遮面 應該大方比人知先啱 你係受害者喎
個商人冇人識架?冇生意夥伴出來認人嘅

人有相似,物有相同,超低能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]