[本港新聞評論] 【沙田衝突】抗議人士包圍新城市停車場辦事處 女職員受驚落淚

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-7-17 11:55 AM 發表

DKLM 呢班杏+橙製造白色恐怖。
係黃色恐怖

老共行順我者昌,黃人玩逆我者亡,市民不是7碌的

熱賣及精選
太無恥!

回覆 引用 TOP

求上帝保祐警察, 求上帝懲罰暴徒及支持暴徒的人
利申: 無遊行基督徒

此地無人驚,因冇警察入來。
但實情係。。。。跟住又話小貓3,4。。。

回覆 引用 TOP

暴徒

回覆 引用 TOP

暴徒極無恥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:15 AM 發表

投共日報真係識「煽情」,抹黑異見!
不如妳公佈下妳地圍人計劃表,等普通市民避開下

回覆 引用 TOP

幕后黑手继製造社会矛盾,有市民受驚,唔该奶妈快D去沙田收拾爛攤子啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Steveiam 於 2019-7-17 11:57 AM 發表

係咪曲線文?
小   黃   人族群既語言黎架,我而家都學緊。
學多小小防身。萬人佢地見我呢個城市人無著黑3走過黎問我野。

我都識同佢地溝通,我睇DISCOVERY CHANNEL D記者去亞馬遜都要咁做。
唔係佢地會放箭扔遮插你,好危險既族群黎架

On L Gao 成班垃圾

香港暴動是一面鏡
暴徒以恐怖手段摧毀香港
放火,打警察,燒警署,堵路,打市民,阻人返工,圍機場
迫使香港政府聽從暴徒命令
情況照出當年64
多謝香港暴徒還原北京真相,支持北京

回覆 引用 TOP

小職員何德何能同你交代,就算犯民大黨你叫班議員交代佢地都未必敢出聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表

沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
完全展現乜嘢叫‘禽獸不如’

回覆 引用 TOP

威嚇一個萬幾元人工既小職員,有乜意義?

回覆 引用 TOP

人渣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-17 12:09 PM 發表

小   黃   人族群既語言黎架,我而家都學緊。
學多小小防身。萬人佢地見我呢個城市人無著黑3走過黎問我野。

我都識同佢地溝通,我睇DISCOVERY CHANNEL D記者去亞馬遜都要咁做。
唔係佢地會放箭扔遮插你,好危險既族群黎架 ...
對住你打飛機你仲危險,你知狗係可以隨時隨地都黎

回覆 引用 TOP

主題標籤 #林卓廷 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。