• 瀏覽: 53,413
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
佢地想搞到所有人無工開,吓吓乜都叫人唔好撈加入佢地反政府,累積緊民怨,迫政府戒嚴或解放軍入城,經濟下滑,齊齊破產,咁鬥長命佢地贏晒,以前做咗幾廿年人儲夠錢或喺公司有啲地位咪陪佢地一齊仆直囉,想大洗牌呀!

熱賣及精選
DKLM 呢班杏+橙製造白色恐怖。

我係和理非,對呢班人行為極反感,人家只係打工仔,難為人做乜

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-17 11:17 AM 發表

小黃人: [賤人,你喊咩呀,點解你地會比差人入黎包圍我地呀。
我地係市民黎架咋,我地都有呀媽生架。
佢地小朋友黎架咋,賤人,你喊乜L 野呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你地無視中共對我地既迫害,你知唔知中共已經做左好多生化人黎要對付HK。
同埋你知唔知點解佢地要研究複製人,佢要複製你出黎,洗腦,然後取代你呀!!!!!!!!

賤人,點解要包圍我地,點解要拉我地, ...
係咪曲線文?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:15 AM 發表

投共日報真係識「煽情」,抹黑異見!
哎呀~~做咩放軟手腳呀?係咪單嘢漂唔到白呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 電梯滴滴浴缸 於 2019-7-17 11:57 AM 發表

我係和理非,對呢班人行為極反感,人家只係打工仔,難為人做乜
前台都話呀, 停車場有乜關系呀?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-7-17 11:45 AM 發表

SHK高層, 係灣仔SHK中心返工lor

去停車場搵都白9痴
對佢哋嚟講,停車場收費職員已經係好高層,可想而知佢哋喺社會嘅地位有幾低。用曱甴稱呼,絕配。

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表

林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
最衰係佢地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:14 AM 發表

警察使用武力驅散示威者,小孩受驚落淚啊!!!
睇返旅客fb, 人地感謝香港警察喎. 亦報平安話個囡囡無事.

請放過班手無寸鐵的年輕人,就算強姦殺人都要隻眼開隻眼閉。唔係就會圍你屋企起你底。問你班市民怕沒。

面對住暴徒輪姦既威脅,有乜辦法唔落淚

分分鐘好似圍女商人咁,邊姦邊拍片邊笑你

回覆 引用 TOP

Dllm 唯恐天下不亂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:14 AM 發表

警察使用武力驅散示威者,小孩受驚落淚啊!!!
請停止抹黑香港警察

回覆 引用 TOP

紅衞兵作風,就連自己老豆老母都拉埋落水

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]