• 瀏覽: 53,434
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
如果女職員好索肯定被輪大米

熱賣及精選
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表

沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
黃屎又一傑作!!

回覆 引用 TOP

如果仲有些市民覺得示威者合理,應該無話可說……沙田區尤得它們日日嚟……仲合理?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:15 AM 發表

投共日報真係識「煽情」,抹黑異見!
講事實就投共。你班投尾狗,造假又點呢?成班廢青去新城市停車場做物9? 

回覆 引用 TOP

呢班無賴,賤精到底幾時先有報應?!
😬😬😬😬😬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-17 11:17 AM 發表

小黃人: [賤人,你喊咩呀,點解你地會比差人入黎包圍我地呀。
我地係市民黎架咋,我地都有呀媽生架。
佢地小朋友黎架咋,賤人,你喊乜L 野呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你地無視中共對我地既迫害,你知唔知中共已經做左好多生化人黎要對付HK。
同埋你知唔知點解佢地要研究複製人,佢要複製你出黎,洗腦,然後取代你呀!!!!!!!!

賤人,點解要包圍我地,點解要拉我地, ...
回家食藥啦。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:19 AM 發表

班畜生輪姦就未必敢, 非禮就已經有前科
學黃屎講, 只有暴民, 就有淫賊!

回覆 引用 TOP

畜牲

回覆 引用 TOP

文革咪就係咁樣練成架囉,所以歷史真係重要。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-7-17 11:19 AM 發表

喂,呢下我支持暴徒wor,新東一向係犯人票倉,最好搞多啲,如果沙田俾人渣咁搞法沙田友仲要投犯人,咁新東真係可以宣告死亡
自作自受

回覆 引用 TOP

欺凌弱者

人地打份工,你想人點呀?

正垃圾暴徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 discussball 於 2019-7-17 01:24 PM 發表

有新地總部唔搞
係要搞小職員
正小學雞
豈敢圍總部

回覆 引用 TOP

點解唔直接上門揾林鄭?唔揾民賤聯?攪班唔關事既,9唔答8

回覆 引用 TOP

你老味,人哋每月得萬幾蚊都要答你呢啲問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]