• 瀏覽: 57,297
  • 回覆: 10
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
班廢暴徒係一堆人咪蝦蝦霸霸,平時一個人講句嘢都唔敢望人

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:45 AM 發表

E+對住一個半個職員仔可以大聲夾惡咪覺得自己好威囉
剩識嘏女人,正垃圾
好似上次旺角捉住個女人打同非禮嗰單,一個話做社工,一個仲話教書,咩人嚟

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-7-17 11:35 AM 發表

好奇怪佢地點解唔做返工既...咁得閒..
成班根本無業廢人

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-17 11:17 AM 發表
小黃人: [賤人,你喊咩呀,點解你地會比差人入黎包圍我地呀。
我地係市民黎架咋,我地都有呀媽生架。
佢地小朋友黎架咋,賤人,你喊乜L 野呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你地無視中共對我地既迫害,你知唔知中共已經做左好多生化人黎要對付HK。
同埋你知唔知點解佢地要研究複製人,佢要複製你出黎,洗腦,然後取代你呀!!!!!!!!

賤人,點解要包圍我地,點解要拉我地, ...
係咪曲線文?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:15 AM 發表
投共日報真係識「煽情」,抹黑異見!
哎呀~~做咩放軟手腳呀?係咪單嘢漂唔到白呀?

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-17 12:09 PM 發表

小   黃   人族群既語言黎架,我而家都學緊。
學多小小防身。萬人佢地見我呢個城市人無著黑3走過黎問我野。

我都識同佢地溝通,我睇DISCOVERY CHANNEL D記者去亞馬遜都要咁做。
唔係佢地會放箭扔遮插你,好危險既族群黎架 ...
勁呀~~同禽獸溝通好難㗎

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2019-7-17 12:50 PM 發表

呢條仆街黃子隆,揸波龍爪手,箍頸迷魂鎖,老漢仿推車,乜都出齊!

另外呀~~咬人手指隻狂犬,原來之前抽水楂波,唔怪得咁落力

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:45 AM 發表

E+對住一個半個職員仔可以大聲夾惡咪覺得自己好威囉
暴徒正垃圾,抵佢地溝唔到女

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2019-7-17 12:18 PM 發表
個女職員收左中共 收左警察幾多錢呀
交足晒戲咁
邊夠你地呢排搵得多呀?不停漂白
漂下呢隻揸波咬人狗睇下丫~~
幫你度埋: 我拋個身出嚟揸波~~咬斷埋差佬手指,都係為你地爭取咋,雖然都唔知爭取啲咩,不過波波好彈手

引用:
原帖由 green2016 於 2019-7-17 01:25 PM 發表

家中毒女,唔怪之得啦 🤭
又係食政府糧大~~而家又話點點點

引用:
原帖由 ckh28382 於 2019-7-17 02:08 PM 發表

女教師暴徒個老竇原來係公務員,九成又係食政府糧反政府嗰D禽獸,與涼天奇個老竇同科
啲垃圾咪係食到你盡,用你錢讀飽書,就嚟話自己生於亂世....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]