• 瀏覽: 53,415
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
處女職員

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
暴徒

回覆 引用 TOP

咁撚惡,咪唔好幫襯新鴻基囉!有本事嘅話! 講得出做得到至好呀!

回覆 引用 TOP

暴力狗已經進化成完全體,下次將軍澳再暴動可以用橡膠子彈了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表

沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
班人話係商場放police入去捉人喎

回覆 引用 TOP

痴筋,關個商場咩事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:15 AM 發表

投共日報真係識「煽情」,抹黑異見!
你屎啦

附件

IMG_20190717_130554.jpg(855.5 KB)

2019-7-17 01:08 PM

回覆 引用 TOP

暴徒又出現,專登搞事,今次金主四仔叔,同你地班暴徒割蓆!

廢柴只夠膽洽職員!有種過黎馬鞍山!

回覆 引用 TOP

依家班友仔係咪痴線架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表

沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
點解你唔叫班高層落黎點應下既 係咪學足政府部門某突手龜縮避? 仲要比人影到商場職員放入商場 你一定會咁咪搵返個啲職員囉不過shk應該會比左近安家費用放大假了。

回覆 引用 TOP

黃屍好恐怖

回覆 引用 TOP

搞d前線職員做乜?人地打份工已經夠辛苦!你係人,職員都係人!你不滿都冇理由欺凌人地㗎!!都唔知為乜!!將自己怨氣發洩响人身上!👎👎👎

佢地攪d細都無用,攪就攪郭氏家族

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwinbono 於 2019-7-17 11:55 AM 發表

佢地想搞到所有人無工開,吓吓乜都叫人唔好撈加入佢地反政府,累積緊民怨,迫政府戒嚴或解放軍入城,經濟下滑,齊齊破產,咁鬥長命佢地贏晒,以前做咗幾廿年人儲夠錢或喺公司有啲地位咪陪佢地一齊仆直囉,想大洗牌呀! ...
學英國咁,一經定罪後,馬上取消佢地嘅公屋同眾援,永不超生。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]