[本港新聞評論] 【沙田衝突】抗議人士包圍新城市停車場辦事處 女職員受驚落淚

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表

林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
强烈建議呢五条友去睇精神科!

熱賣及精選
仲講什麼"和理非"!

回覆 引用 TOP

畜生亂甘吠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2019-7-17 12:18 PM 發表

個女職員收左中共 收左警察幾多錢呀
交足晒戲咁
你是人渣收$

回覆 引用 TOP

對著呢班衛兵,受驚係好正常

回覆 引用 TOP

港畜!

回覆 引用 TOP

成班豬西

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2019-7-17 12:09 PM 發表

小   黃   人族群既語言黎架,我而家都學緊。
學多小小防身。萬人佢地見我呢個城市人無著黑3走過黎問我野。

我都識同佢地溝通,我睇DISCOVERY CHANNEL D記者去亞馬遜都要咁做。
唔係佢地會放箭扔遮插你,好危險既族群黎架 ...
勁呀~~同禽獸溝通好難㗎

回覆 引用 TOP

關個打工仔撚事咩,夠胆上大陸嘈

不知所謂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表

沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
點解唔阻塞埋停車場出入口?
逼令新城市回覆!
不回覆不放行!
搞下班新城市有車中產就岩架啦!

支持警方嚴正執法!

回覆 引用 TOP

口罩暴徒惡到呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 17/7/2019 11:12 發表

個商場可以交代乜春? 呢種態度根本就係恐嚇
班仆街攪現代文革批鬥!
成班人都好似信左邪教咁,上哂腦,傳媒講咩佢地就信,個個以為自己係救世主,係英雄,人多就情緒高漲,帶左口罩就為所欲為!

最慘係好多都係教育界人士或大學生,但奈何根本佢地讀撚錯書。讀果本叫 蘋果

回覆 引用 TOP

圍完停車場女職員,轉頭圍埋清潔工呀,笨!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #林卓廷 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。