[本港新聞評論] 【沙田衝突】抗議人士包圍新城市停車場辦事處 女職員受驚落淚

喪屍行為

除左喪屍之外 咩生物都唔放過

熱賣及精選
引用:
原帖由 tedtedfung 於 2019-7-17 12:02 PM 發表

請放過班手無寸鐵的年輕人,就算強姦殺人都要隻眼開隻眼閉。唔係就會圍你屋企起你底。問你班市民怕沒。
老共行順我者昌,黃人玩逆我者亡,人民不是7碌的

回覆 引用 TOP

人多蝦人少冇人性

"The smart man learns from his mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."

回覆 引用 TOP

only know shrimp woman

##########################
####  謝絕伸手黨      ####
####  鄙視以第三方軟件   ####
####  扮作有料嘅綱絡騙棍  ####
##########################

回覆 引用 TOP

新鴻基企業傳訊部唔去問,走黎難委啲基層員工,係咪有病

回覆 引用 TOP

聽講沙田係黃屎大本營,沙田可能唔需要警察,黃屎話冇警察就冇罪犯?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-7-17 11:35 AM 發表

好奇怪佢地點解唔做返工既...咁得閒..
你諗下咪知

回覆 引用 TOP

人渣黃屍

回覆 引用 TOP

仆街冚家鏟廢畜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-7-17 11:03 AM 發表

呢斑友真係痴撚線...關個女職員毛事呀..
根本呢班人, 成班懦夫, 淨係識欺凌弱小, 為圍而圍, 純粹發洩。如果真係咁勁, 去有關公司總部搵啲懂事傾, 叫人交代囉, 淨係識為難啲基層職員, 垃圾不如。

回覆 引用 TOP

個女職員收左中共 收左警察幾多錢呀
交足晒戲咁

引用:
原帖由 sksjoanne 於 2019-7-17 12:06 PM 發表

求上帝保祐警察, 求上帝懲罰暴徒及支持暴徒的人
利申: 無遊行基督徒
依家我好憎果啲偽教徒借耶穌之名行惡事!
如果上帝都支持呢班暴徒,咁上帝就係魔鬼化身了!

人渣黃畜

逃犯條例都要經重重關卡,法院審判,可能真正只係對一百幾十人有影響,但D反送中就真係黃法黃天,黃作非為,包圍霸凌,影響幾百萬人

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2019-7-17 12:18 PM 發表

個女職員收左中共 收左警察幾多錢呀
交足晒戲咁
咁呢班人又收左幾多錢呀?咁落力圍人嘅?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #林卓廷 #立法會
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。