• 瀏覽: 57,262
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 bemawif 於 2019-7-17 01:32 PM 發表
咁正經人家見到咁場面係應該驚既
痴漢 

這是一場鬥志鬥力角力賽,他們想以武力手段得到他們所為金錢及權力嘅訴求。

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-7-17 11:35 AM 發表

好奇怪佢地點解唔做返工既...咁得閒..
入面八九成係學生放暑假。

引用:
原帖由 filixleung 於 2019-7-17 01:45 PM 發表

回家食藥啦。
叫班黃畜回家食藥

引用:
原帖由 leicaman2018 於 2019-7-17 01:35 PM 發表

班黑衣喪屍真係冇人性,一有唔啱聽或唔符合佢地期望就圍人……
插…… 

finger touch男示威seafood

裝大左個膽!下次班人就會打劫、非禮、強姦!

個個手持武器又兇神惡殺,唔驚就假

我想問圍新城市廣場有咩意義呢?

引用:
原帖由 kopahin 於 2019-7-17 01:43 PM 發表
如果女職員好索肯定被輪大米
唔索……都要

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
暴徒人人揸碌竹,處女職員受驚痛哭。

引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表
林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
林x廷十分性感,finger touch小林林

一於齊齊改Q曬佢地啲墻紙,等佢地痴完又要撕,好很忙呀😂😂

同班暴徒講你地比個特首我做我咪唔駛係度打工囉

引用:
原帖由 wayne138 於 2019-7-17 01:43 PM 發表
如果仲有些市民覺得示威者合理,應該無話可說……沙田區尤得它們日日嚟……仲合理?
好多白痴認為合理,佢哋會問人: 你係唔係香港人。真心唔明何解香港人就要支持暴動反政府呢,究竟有什麼邏輯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]