• 瀏覽: 57,332
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
+19
引用:
原帖由 wingsyip 於 2019-7-17 11:08 AM 發表
林卓廷,譚文豪,鄺俊宇,楊岳橋,區諾軒,新義安五人幫
選佢地既都智障

引用:
原帖由 bizetor 於 2019-7-17 01:16 PM 發表
SELL HONG KONG
成群曱甴晚晚出動神憎鬼厭

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-7-17 11:03 AM 發表
呢斑友真係痴撚線...關個女職員毛事呀..
班黑衣喪屍真係冇人性,一有唔啱聽或唔符合佢地期望就圍人……

仆街暴徒夠唔夠人去圍咁多個SHK 商場呀??

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
商店落閘因為有你班泛民人渣暴徒!
警察入商場因為你班暴徒入去搞事傷人!
香港有邊個商場 係唔畀警察進入????

黃衛兵咗香港係佢私人地方!?

成班暴徒去恰一個女人仔,羞唔羞恥呀

因為停車場無開冷氣,所以要停車場職員比個交代

何必呢!

痴撚線

引用:
原帖由 nobody2014 於 2019-7-17 12:18 PM 發表

依家我好憎果啲偽教徒借耶穌之名行惡事!
如果上帝都支持呢班暴徒,咁上帝就係魔鬼化身了!
你講真野,假耶L反你,師兄小心

片段中影到好多畜牲,不停為著搞事,恰個小職員,欺善怕惡,不知所謂!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2019-7-17 01:39 PM 發表
何必呢!
普世價值喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]