• 瀏覽: 57,277
  • 回覆: 483
  • 追帖: 2
+19
此風不可長,再搞落去,香港真係玩完

黑社會成員

引用:
原帖由 andonlyu 於 2019-7-17 12:02 PM 發表

睇返旅客fb, 人地感謝香港警察喎. 亦報平安話個囡囡無事.
你答佢根本係浪費時間

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-7-17 11:14 AM 發表
警察使用武力驅散示威者,小孩受驚落淚啊!!!
你唔返去連登?幫手推!係咪泛民帶人圍新城市停車塲女職員?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-7-17 11:01 AM 發表
沙田新城市廣場周日爆發示威者與防暴警察激烈衝突,最少數百人晚上7時起包圍商場的客戶服務中心,要求負責管理的新鴻基地產的高層,回應警員進入商場事件。示威者包圍客戶服務中心,高叫口號,民主黨立法會議員林卓廷在場。櫃枱原本有6名職員,先後有多名職員報稱不適,救護車接報到場將他們送走...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201907 ...
班白痴暴民又搞啲無辜
又唔見佢地去圍林鄭?

野種

引用:
原帖由 o12345o 於 2019-7-17 12:06 PM 發表

係黃色恐怖

老共行順我者昌,黃人玩逆我者亡,市民不是7碌的
我寧願順我者昌,起碼生活好過,我而家幾恨好似我大陸親人,五十歲退休環遊世界

引用:
原帖由 bizetor 於 2019-7-17 01:16 PM 發表
SELL HONG KONG
Sell your mother廢青

香港人🦐香港人,完全是中國人特質

紅衛兵

如果去圍呢清潔職員可能會被人用掃把拍走~

引用:
原帖由 edwinbono 於 2019-7-17 11:55 AM 發表
佢地想搞到所有人無工開,吓吓乜都叫人唔好撈加入佢地反政府,累積緊民怨,迫政府戒嚴或解放軍入城,經濟下滑,齊齊破產,咁鬥長命佢地贏晒,以前做咗幾廿年人儲夠錢或喺公司有啲地位咪陪佢地一齊仆直囉,想大洗牌呀! ...
大家都想,不過無例可跟,又會司法覆核

引用:
原帖由 shr000000 於 2019-7-17 11:42 AM 發表
沒有思考的人, 你去圍停車場收費站做咩9呀
喪屍係咁架啦!

佢地除左圍人仲識做咩

有人性嗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]